Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale ISU “Basarab I” Dâmboviţa în perioada 22 – 28 iulie 2019

În perioada 22 – 28 iulie 2019, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 46 de evenimente: 9 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 6 incendii de vegetaţie, 9 acţiuni pentru asigurare zonă, 6 acţiuni pentru asistenţă persoane, 3 acţiuni pentru evacuarea apei din gospodăriile populaţiei, o acţiune pentru descarcerare persoane în urma unui accident rutier şi 12 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (5 degajari copaci, două salvări animale, două deblocări de uşă, 3 degajari de elemente de construcţii instabile). Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 285 cazuri medicale.

Subunităţile de intervenţie au desfășurat: 5 exerciţii pentru antrenamentul personalului de intervenţie şi 3 acțiuni de recunoaștere în teren (pentru identificarea și evaluarea căilor de acces și intervenție şi verificare sirene).

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituții publice și operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

 

 

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro