Peste 1300 de șoferi verificați în cadrul acțiunii Truck & Bus

Distribuie:

În perioada 22-28 iulie a.c., sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii din Dâmbovița au acţionat  pentru prevenirea accidentelor de circulație produse, în special, pe fondul nerespectării normelor privind circulaţia pe drumurile publice de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane şi de mărfuri.

Acţiunea TRUCK & BUS s-a desfăşurat conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa, concomitent, în toate statele membre ale Organizaţiei T.I.S.P.O.L.

Pe parcursul celor şapte zile, poliţiştii au verificat 1.356 de autovehicule, au constatat 11 infracțiuni și au aplicat 586 de sancţiuni contravenţionale.

De asemenea,  au dispus măsura imobilizării în cazul a 23 de vehicule.

Atfel, 51 de conducători auto au fost sancţionaţi contravențional pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 180 pentru neutilizarea centurilor de siguranţă, 80 ca urmare a neregulilor constatate în urma verificării documentelor și 150 pentru alte abateri.

Totodată, 43 de şoferi au fost amendaţi pentru nerespectarea regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi 34 pentru nereguli descoperite la aparatul tahograf.

 

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro