Reproşurile pe care târgoviştenii i le aduc lui Iohannis… „E neamţ şi nu e ortodox”. Ce spune PNL

Distribuie:

Succesul moţiunii de cenzură a dinamizat puţin şi debutul campaniei electorale pentru alegerea preşedintelui ţării…  la Organizaţia PNL Târgovişte! După o scurtă vizită  la Curtea Domnească,  pe urmele străbunilor, unde şi-au încărcat bateriile cu multă energie pozitivă, liberalii târgovişteni au pornit încă de sâmbătă campania pentru candidatul lor,  Klaus Iohannis. Aceştia au constatat o mare deschidere din partea târgoviştenilor, care se pare că sunt şi mult mai relaxaţi… în discuţiile cu liberali.

Sâmbăta trecută, toată organizaţia PNL Târgovişte am mers şi ne-am închinat străbunilor de la Curtea Domnească unde am făcut şi o poză împreună. Eu zic aşa, cu istoria noastră, cu forţa noastră, a acestei organizaţii şi bazându-ne pe credinţa că avem un viitor în oraş eu cred că ne mişcăm bine. Vedem mult mai multă energie pozitivă din partea oamenilor, mai ales după ce această moţiune a trecut. Oamenii sunt mult mai relaxaţi în discuţiile cu noi şi acceptă de la pliantul acela banal,  la discuţia pe care o faci şi argumentele pentru Klaus Iohannis. Cred că este un trend care ne ajută”, a declarat  preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu, la începutul acestei săptămâni, în cadrul unei  conferinţe de presă.

De la acesta am aflat care sunt şi reproşurile pe care târgoviştenii i le aduc lui Klaus Iohannis.  Cele mai  des invocate reproşuri sunt… că e neamţ şi că nu e ortodox. „Neamul lui Klaus Iohannis este pe acest teritoriu românesc de 600 de ani. Să spui că nu este român este o mare gogoriţă. Din punct de vedere al religiei, da, noi ne-am născut ortodocşi, dar să fim serioşi poporul român este un popor tolerant cu toate religiile şi nu am avut această problemă niciodată”, a conchis liderul liberal, Aurelian Cotinescu.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro