Guran (PNL), plângere penală pe numele proprietarului site-ului care a scris că a organizat un chef în timpul “stării de urgență”

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, a anunțat că a depus plângere penala pe numele proprietarului site-ului comisarul.ro. Decizia vine după ce site-ul a publicat un material, într-un limbaj dur, în care spunea că Virgil Guran, care este și consilier de stat pe probleme de ordine publică, ar fi organizat o petrecere la un restaurant din capitală, de ziua lui, la care ar fi luat parte zeci de persoane. Guran a negat acest eveniment și a spus că a petrecut acasă, cu familia.

Asa cum probabil știți, acest site <<fantomă>>, Comisarul ro, a lansat un atac murdar la adresa mea printr-un articol mincinos prin care acuză că am organizat, în timpul stării de urgență, o petrecere cu “peste 30 de persoane”.

Dacă lucrurile s-ar fi întâmplat așa cum au fost prezentate pe site-ul respectiv, aș fi intrat sub incidența legii și ar fi trebuit să răspund. OR, AȘA CEVA NU S-A ÎNTÂMPLAT ȘI ÎN CONSECINȚĂ, VOR TREBUI SĂ RĂSPUNDĂ CEI CARE AU RĂSPÂNDIT INFORMAȚIILE FALSE.

Drept urmare, am depus plangere penală împotriva făptuitorului care deține domeniul comisarul.ro. Să răspundă pentru minciunile lansate în spațiu public! Aceștia nu sunt jurnaliști, sunt mercenari care execută diferite comenzi. Eu am fost ținta acum, în consecință, vor avea o problemă cu mine.

Totuși rămân 3 intrebări logice:

Cum se numește restaurantul unde eu am organizat acel așa zis “bairam”?
Cine sunt cei 30 de colegi care au participat la petrecerea aceasta? Nominalizați măcar unul dintre aceia 30.
Aveți fotografii? Filmări? Faceți-le publice!

Cum nu există un răspuns sau o dovadă la niciuna dintre intrebările de mai sus, veți răspunde penal!” a declarat Virgil Guran.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:



Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro