Cele mai populare 5 jocuri de păcănele online în România în 2020

Timpul trece, dar românul rămâne fidel, în mare parte, sloturilor care au fost populare la începuturile dezvoltării industriei de jocuri de noroc de la noi din țară. Cu greu se strecoară un joc modern în topul preferințelor amatorilor de sloturi din România.

De altfel, examinând diverse cazinouri online licențiate la ONJN, am găsit că cele mai populare jocuri în acest an sunt fie ediții noi ale clasicelor sloturi, fie replici ale acestora:

5. Starburst

Orice a jucat la păcănele online ar trebui să fi văzut măcar odată acest joc. Nu este nicidecum cel mai interesant și inovativ joc din lumea cazinourilor online, întrucât pare a fi o replică a jocului Power Stars, produs de Novomatic, însă a fost și este unul dintre cele mai promovate sloturi din Europa.

Starburst a făcut multă vreme obiectul ofertelor de bonus casino. Practic, jucătorii erau invitați să-și deschidă conturi noi, iar clienții existenți, care jucau doar pariuri sportive, erau invitați să încerce cazinoul oferinduli-se o serie de rotiri gratuite la acest loc.

Jocul celor de la NetEnt funcționează pe aceleași principi ca și Power Stars. Afișarea steluței transformă rola în WILD și acordă o reînvârtire gratuită, iar liniile de câștig se plătesc atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga.

4. Sizzling Hot

Ooo, da! Acesta este punctul de referință al celor care iubesc jocurile cu fructe și șeptari. Sizzling Hot este unul dintre cele mai simple și totodată cele mai populare sloturi din istoria Europei. Spre deosebire de celelalte jocuri de la Novomatic, care au trecut de la 9 la 10 linii sau chiar și mai mult odată cu lansarea edițiilor deluxe, Sizzling Hot a rămas tot cu 5 linii.

Practic, jocul a fost doar un pic stilizat. Steluțele cu rol de SCATTER au rămas la fel de inutile, cireșele par să fie simbolurile care umplu cel mai des rolele de joc, iar linia de șeptari, care plătește de 1.000 de ori miza totală jucată pe o mână, rămâne în continuare cea mai așteptată combinație din acest joc.

Jucătorii experimentați știu că pot avea sesiuni dezamăgitoare, în care pot nimeri chiar și 50 de mâini consecutive fără vreun câștig care să depășească cu mult miza, însă în același timp, cunoscătorii sunt conștienți de faptul că o singură mână le poate aduce un câștig consistent.

3. 20 Super Hot

Acesta este un joc inspirat din clasicul Sizzling Hot. EGT a preluat tematica și stilul unor sloturi de succes, lansând mai multe jocuri cu fructe și șeptari. De fapt, cea mai fidelă replică a jocului lansat de Novomatic se numește Burning Hot, întrucât are numai 5 linii de miză, la fel ca și Sizzling Hot. Cu toate acestea, amatorii de păcănele din România preferă 20 Super Hot.

Acest joc are un număr fix de 20 linii și aceleași simboluri de la Sizzling Hot. Desigur, diferă anumite lucruri. Spre exemplu, șeptarii au rolul de WILD, iar cireșele sunt la egalitate cu portocalele. Dar, pentru că este și atașat la o serie de jackpot-uri consistente, jocul s-a bucurat de o adopție în masă în rândul pasionaților de sloturi din țara noastră.

2. Lucky Lady’s Charm

Am ajuns la jocurile cu specială. Așadar, se pare că românilor le plac în primul rând aceste tipuri de jocuri. Celebra specială din Lucky Lady’s Charm, care este declanșată după afișarea a cel puțin 3 globuri roz pe oricare dintre cele 5 role, oferă 15 rotiri gratuite cu multiplicator x3. Însă farmecul constă în faptul că uneori numărul rundelor poate depăși chiar și 100 dintr-o singură mână, lucru care face deliciul iubitorilor de sloturi.

Să nu uităm de simbolul zânei norocului, care deși are rol de WILD (substituind orice simbol și dublând câștigul), este și un plătitor uriaș de sine stătător, în sensul că o linie de 5 zâne plătește de 900 de ori miza unei mâini implicite cu 10 linii.

1. Book of Ra

Celebrul joc inspirat din filmul Mumia continuă să rămână cel mai îndrăgit slot în România. Ultima ediție, Book of Ra™ deluxe 10, a introdus o schimbare majoră, în sensul că a fost inserat simbolul WILD în formă de monedă, care odată apărut în întregime pe una dintre role, declanșează câștiguri în setul de role suplimentare din dreapta.

Pe lângă asta, numărul de linii de câștig este de 100, acestea fiind dispuse într-un mod destul de complexe între cele două tabele de joc. Vestea bună este că speciala cu simbolul aleatoriu care devine WILD a fost păstrată, astfel încât amatorii seriei pot spera în continuare să prindă simbolul exploratorului după ce au văzut cele 3 cărți care au declanșate startul rundelor gratuite!


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro