DÂMBOVIȚA: Conducerea PNL anunță schimbarea prefectului și subprefectului

 

Liderul PNL Dâmbovița anunță schimbări în ceea ce privește Prefectura județului. Ar putea pleca acasă atât prefectul, Antonel Jîjîie, cât și subprefecta, Florina Mureșan.

“La Prefectură, cum se întâmplă de obicei, când se schimbă Guvernul… se schimbă şi prefecţii. Eu cred că asta trebuie să facem şi este reglementată clar prin lege, pentru că ei sunt reprezentanţii Guvernului în teritoriu. Pâi ce faci, cum implementezi ce vreau eu să fac la guvernare? Va fi schimbat şi prefectul, dar acum nu vă pot da un nume neapărat, dar vom căuta un om cu experienţă. După părerea mea se va întâmpla până la sfârşitul anului, dar oricum nu într-o săptămână sau două, pentru că vrem să facem lucrurile aşezat. Ştiu că în campanie poate unii colegi de-ai mei poate au spus că într-o săptămână facem tot. Nu va fi aşa, lucrurile trebuie făcute aşezat, mai ales că instituţiile trebuie să funcţioneze”, a precizat preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, în conferinţa de presă pe care a susţinut-o la Târgovişte.

Gura de Târgoviște dă ca variante de lucru pe Gabriel Grozavu, care se pare că ar viza, de fapt, un post la centru, dar și pe fostul prefect, Iulian Popa.

Antonel Jîjîie, actualul prefect, este foarte aproape de pensionare.

 

 

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro