„Digital Competence în Action”, proiect comun mai multor școli și licee din Dâmbovița

Distribuie:

În perioada 4-8 noiembrie 2019, s-a derulat în Țara Galilor, la Rhyl, o etapă a mobilității din cadrul proiectului Erasmus+, “Digital Competence în Action”, ce are ca scop pregătirea elevilor pentru piața muncii prin crearea și integrarea resurselor digitale în activitățile didactice, oferirea de oportunități de dezvoltare profesională pentru cadrele didactice, dar și pregătirea părinților în acest domeniu.
La această mobilitate au participat reprezentanți ai instituțiilor partenere în acest proiect: Inspectoratul Școlar Județean, Colegiul Național “Constantin Cantacuzino”, Școala Gimnazială “Tudor Vladimirescu” Târgoviște, Școala Gimnazială “Șerban Cioculescu” Găești, Casa Corpului Didactic și Asociația “New Project”.
Școala “Tudor Vladimirescu” a fost reprezentată de doamnele profesoare: Grigorescu Simona, Delureanu Eliza, Stancu Nicoleta și de elevii: Dănciulescu Ștefania, Șerban Teodora și Flaider David.
Activitățile s-au desfășurat în școli din Rhyl și la sediul organizației G2G, unde a avut loc și întâlnirea de management.
Elevii targovisteni au fost implicați în activități sportive alături de campionii digitali și copii din școlile gazdă, cu care au legat prietenii și s-au remarcat în provocările digitale interactive unde au utilizat softuri pentru realizarea unor filme (imovie, scratch) și aplicații de robotică.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro