Sorin Ion, din nou, inspector general peste învățământul dâmbovițean

Distribuie:

Fostul inspector general şcolar, Sorin Ion a revenit la „cârma” Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Dâmboviţa! Anunţul a fost făcut chiar de către preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran care a susţinut miercuri, 13 noiembrie, o conferinţă de presă la sediul central al partidului. Chiar dacă s-au grăbit cu această schimbare pe care au catalogat-o ca fiind o „reparaţie” făcută lui Sorin Ion, liderul liberal a ţinut să sublinieze că schimbarea şefilor de instituţii deconcentrate se va face după o analiză atentă şi numai acolo unde va fi cazul…

“Trebuie să facem o evaluare, este foarte posibil ca unii oameni din deconcentrate să-şi fi făcut treaba, nu venim cu prejudecăţi. Eu vreau să fie cei mai buni oameni acolo, nu vin numai să zic hai să punem oameni din partid care habar nu au ce să facă. Dacă acolo sunt oameni care şi-au făcut treaba, iar noi nu avem oameni mai buni decât ei, vor rămâne… Nu mă refer aici la funcţiile politice. Acolo unde este pe bază de concurs, este altceva.

Apropo de acest lucru vă anunţ că, într-adevăr, inspector general interimar la Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa a fost numit Ion Sorin, adică s-a făcut o reparaţie şi se va face reparaţie mai departe, pentru că am înţeles că nu ştiu câţi consilieri judeţeni sunt şi inspectori deja acolo. Eu înţeleg nişte lucruri, dar aşa au câştigat cei de la PSD, cum au ajuns şi-au luat oamenii care trag pentru voturi şi „pac” repede în funcţii, în Consilii de Administraţie. Deci vom analiza, dar vă răspund foarte corect că nu am, în momentul de faţă, o gândire foarte clară cu privire cu schimbările din deconcentrate, o să stau de vorbă cu colegii mei, cu cei în domeniu care se pricep. Chiar am un mare avantaj, pentru că nu-i cunosc.” a declarat Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro