ortooxacell kiss2022.gif Flax

Târgoviştea are o campioană naţională universitară la karate

Duminică, 27 aprilie, a avut loc Campionatul Naţional Universitar de Karate, la care au participat şi 6 sportivi legitimaţi la C.S.Târgovişte şi un sportiv de la M.S.C.Târgovişte. Competiţia a fost organizată la UNEFS Bucureşti de către Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar, în parteneriat cu Federaţia Româna de Karate şi Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport Bucureşti.

Sportivii târgovişteni au reuşit să obţină 4 medalii:  1 de aur, 1 de argint  şi 2 de bronz. Medalia de aur a fost câştigată de CONSTANTIN RITA – Universitatea Valahia din Târgovişte, care a obţinut titlul de campioană natională universitară la kumite -50 kg. Medalia de argint a fost obţinută de SUHAN COSMIN – Politehnica Bucureşti – kumite +84 kg, iar medaliile de bronz: BICA RUXANDRA – UNEFS Bucureşti – kumite -68 kg şi VLĂDESCU FLAVIUS – Universitatea Valahia din Târgovişte – kumite -75 kg.

Au mai participat de la CS Târgovişte: STROE FLORIN şi PUTANU ROBERT, iar de la MSC Târgovişte: ANGHELESCU IONUŢ, toţi fiind studenţi la Universitatea Valahia.

Distribuie:

2 comentarii la „Târgoviştea are o campioană naţională universitară la karate”

  1. Rita Constantin este o sportivă bună care este legitimată la C.S. Komura Valenii de Munte (PH) si are convenţie de colaborare pe 1 an cu C.S. Târgovişte. Succes in continuare!!!

  2. Felicitari Rita si Ionut Anghelescu va cunosc si sunt foarte uimita de rezultatele voastre ….felicitari si mult succes in continuare…

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media