Târgoviştea are o campioană naţională universitară la karate

Duminică, 27 aprilie, a avut loc Campionatul Naţional Universitar de Karate, la care au participat şi 6 sportivi legitimaţi la C.S.Târgovişte şi un sportiv de la M.S.C.Târgovişte. Competiţia a fost organizată la UNEFS Bucureşti de către Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar, în parteneriat cu Federaţia Româna de Karate şi Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport Bucureşti.

Sportivii târgovişteni au reuşit să obţină 4 medalii:  1 de aur, 1 de argint  şi 2 de bronz. Medalia de aur a fost câştigată de CONSTANTIN RITA – Universitatea Valahia din Târgovişte, care a obţinut titlul de campioană natională universitară la kumite -50 kg. Medalia de argint a fost obţinută de SUHAN COSMIN – Politehnica Bucureşti – kumite +84 kg, iar medaliile de bronz: BICA RUXANDRA – UNEFS Bucureşti – kumite -68 kg şi VLĂDESCU FLAVIUS – Universitatea Valahia din Târgovişte – kumite -75 kg.

Au mai participat de la CS Târgovişte: STROE FLORIN şi PUTANU ROBERT, iar de la MSC Târgovişte: ANGHELESCU IONUŢ, toţi fiind studenţi la Universitatea Valahia.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Târgoviştea are o campioană naţională universitară la karate

 • 6 mai 2014 at 13:56
  Permalink

  Rita Constantin este o sportivă bună care este legitimată la C.S. Komura Valenii de Munte (PH) si are convenţie de colaborare pe 1 an cu C.S. Târgovişte. Succes in continuare!!!

  Reply
 • 1 mai 2014 at 11:11
  Permalink

  Felicitari Rita si Ionut Anghelescu va cunosc si sunt foarte uimita de rezultatele voastre ….felicitari si mult succes in continuare…

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro