Elevii merituoşi de la Economic au fost răsplătiţi cu o excursie în Franţa

24 de elevi ai colegiului „Ion Ghica” din Târgovişte, însoţii de profesori, au beneficiat de o excursie de neuitat în perioada 4-21 aprilie, la invitaţia IDEM 05 – o şcoală de meserii din regiunea Hautes Alpes, ce a vizitat colegiul târgoviştean şi oraşul Târgovişte anul trecut.

Elevii târgovişteni, aleşi în funcţie de rezultatele la concursurile şi olimpiadele şcolare, au putut afla ce condiţii de studiu şi dotari există în şcoala franceză şi au avut posibilitatea vizitării obiectivelor turistice şi micilor întreprinderi din regiune. Ei au stat la Gap, regiunea Hautes Alpes timp de o săptămână.

Costurile deplasării tinerilor au fost suportate în parte de familiile lor , dar şi de Asociaţia de Ajutor Reciproc şi Schimburi Culturale. Găzduirea lor s-a făcut în familiile membrilor asociaţiei şi la căminul internat al IDEM 05. Vizita târgoviştenilor a fost consemnată în ziarul local Le Dauphiné Libéré (vezi foto).

Excursia a mai avut în program şi vizitarea unor oraşe precun Budapesta, Veneţia, Innsbruck, Bratislava şi Arad, deschizând elevilor noi orizonturi de cunoaştere şi dezvoltare.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro