Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3664
8-12-2021

Hymarco: Procedură unică în Dâmboviţa – microdermabraziunea

Microdermabraziunea este o metodă de curăţare non-invazivă a apidermei, cu ajutorul cristalelor de diamant care îndepărtează impurităţile şi celulele moarte, ajutând astfel la îmbunătăţirea aspectului şi texturii tenului.

Procedura este efectuată în Dâmboviţa numai la clinica Hymarco, din spatele Primăriei Târgovişte, de un medic specialist dermatolog, cu produse preparate în farmacia Hyperici, după recomandările acestuia.

Microdermabraziunea combină abraziunea blândă cu aspiraţia pentru îndepărtarea stratului de celule moarte, fiind o procedură de exfoliere şi întinerire. Rezultatele sunt: reducerea cicatricelor postacneice minore, îndepărtarea ridurilor fine, întinerirea pielii, tratarea acneei, pigmentărilor inestetice cauzate de soare, conferă fermitate pielii, îmbunătăţirea elasticităţii pielii, eliminarea semnelor şi petelor roşii. Îndepărtarea punctelor negre, închiderea porilor dilataţi, conferirea de luminozitate şi un aspect revigorat tenului.

Tratamentul nu necesită perioadă de recuperare.

Mai multe detalii şi programări se obţin la telefon 0374 903 000, pe email: [email protected] sau pe facebook, la Hymarco Clinique

 

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo
soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media