ortooxacell kiss2022.gif Flax

Jucători ai generației de aur la fotbal, prezenți la Târgoviște pentru întâlnirea cu juniorii

Grupele de juniori de la Urban Titu au fost recompensate, luni după-amiază, cu 30 de mingi de reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal, în cadrul campaniei „Mingea e la voi”.

La acţiunea desfăşurată la stadionul „Eugen Popescu”, din Târgovişte, clubul din Titu a fost reprezentat de preşedintele Gheorghe Ioniţă. Pe lângă grupele de copii de la Urban, din partea oficialilor FRF, mingii au mai primit cele de la Chindia Târgovişte, FCM Târgovişte, CSŞ Târgovişte şi GŞA Nucet. Din rândul reprezentanţilor FRF, care au fost prezenţi la Târgovişte s-au evidenţiat Ciprian Paraschiv (director de dezvoltare a fotbalulului), Gabriel Berceanu (manager departament comunicare), Romeo Bănică (expert marketing), dar şi foştii componenţi ai „Generaţiei de Aur”, Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu.

În ceea ce priveşte grupele de juniori de la Urban Titu, acestea sunt antrenate de Ciprian Neacşu (jun. C), Gheorghe Ioniţă (jun. D) şi Vasile Constantin (jun. E).

Distribuie:

Un comentariu la „Jucători ai generației de aur la fotbal, prezenți la Târgoviște pentru întâlnirea cu juniorii”

  1. pai taranul ala face poza cu belodedici si are tigara in mana?asta e respectul pentru un fost international roman.sau asta este bunul simt al „microbistului”roman.nesimtit.

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media