Primul Halloween Altfel, între 15 – 25 octombrie, la Ploiești Shopping City

În perioada 15 – 25 octombrie, Ploiești Shopping City a pregătit oaspeților săi o campanie promoțională care să îi ajute să își coloreze ținutele de Halloween. Cu mesajul ”Primul Halloween ALTFEL. Să-l umplem de culoare și momente dulci!”, campania îi incurajeaza pe vizitatori să continue să se bucure de evenimentele și momentele speciale din an și le oferă motive să se relaxeze și să se binedispună. Astfel, clienții care fac cumpărături în valoare de minimum 180 lei, din colecțiile de toamnă ale magazinelor de fashion din Ploiești Shopping City, vor primi garantat vouchere pentru cumpărături în valoare de 20 lei sau ciocolată marca Heidi

Important:  Cei care vor să profite de promoția de Halloween trebuie doar să se înscrie la Info Point-ul din incinta Ploiești Shopping City. Valoarea cumpărăturilor poate fi cumulată pe 2 bonuri fiscale emise în ziua înscrierii în campanie.

Regulamentul complet pe www.ploiestishoppingcity.ro

 

Mai multe detalii despre campaniile Ploiesti Shopping City găsiți pe site și pe pagina de Facebook.

 

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

Distribuie:

Adrian Codreanu

Specialist webdesign si promovare social media.


Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro