6 Lucruri pe care să le știi înainte de a cumpăra un elevator auto

Chit că e vorba de un elevator auto nou sau de unul vechi, de un elevator auto 2 coloane sau un elevator auto foarfeca, există câteva lucruri pe care ar trebui să le știți înainte de achiziția unui astfel de utilaj pentru a fi capabili de a face o investiție care să merite. Iată care sunt acelea:

 

Ce trebuie să știi înainte de a cumpăra un elevator auto?

 

#1 Există informații cu privire la utilajul dorit?

 

Este vorba de un utilaj pe care îl veți folosi mult timp în afacerea dumneavoastră și de aceea este necesar să cunoașteți cât mai multe lucruri despre el. Informați-vă cu privire la achiziție înainte de a o face și cumpărați doar de la producători cinstiți cu clienții lor care le oferă acestora toate datele de care au nevoie. Dacă nu este vorba de un model popular, ale cărui instrucțiuni să le puteți găsi ușor pe internet, nu vă încumetați a cumpăra un utilaj care nu se livrează însoțit de manualul de utilizare.

 

#2 Cunoașteți sau puteți afla producătorul?

 

Nu este niciodată o idee bună să investiți într-un utilaj produs de o firmă obscură despre care nu cunoașteți nimic. Există posibilitatea să vă alegeți cu un produs care să nu fie fabricat la standardele de calitate impuse de Uniunea Europeană și pentru care să nu puteți primi autorizația de utilizare. Chiar dacă nu sunteți familiarizat cu brandul pe care îl cumpărați, asigurați-vă că produsul în care investiți are un certificat CE deoarece în lipsa lui nu vă veți putea folosi de utilaj.

 

#3 Știți din ce este fabricată podeaua garajului dumneavoastră?

 

Nu vă entuziasmați la cumpărarea unui nou elevator auto înainte de a afla ce fel de beton este turnat în garajul dumneavoastră. Dacă materialul folosit nu corespunde cerințelor producătorului de elevatoare, nu vă veți putea instala utilajul și cu atât mai mult, nu îl veți putea folosi. De asemenea, asigurați-vă că rețeaua electrică din atelier permite punerea în funcțiune a utilajului fără riscul penelor de curent.

 

#4 Cumpărați de la un furnizor oarecare sau unul cu renume?

 

Nu cumpărați în fiecare zi un elevator auto și de aceea trebuie să acordați puțin timp cercetării. Noi vă sfătuim să achiziționați produse doar de la companii cu o anume reputație în piața auto și deschise în relația cu clienții. Dacă distribuitorul în cauză nu vă permite să intrați în depozit și să analizați produsul pe care urmează să-l achiziționați, acest lucru ar trebui să vă dea de gândit. De asemenea, înainte să bateți palma, verificați și ce vi se oferă și ce nu în prețul achiziției. Accesoriile sunt incluse sau trebuie achiziționate separat? Documentația pentru obținerea autorizațiilor este completă? Transportul îl suportați dumneavoastră, sau firma de la care cumpărați? Există sau nu transparență?

 

#5 Primiți sau nu un certificat de garanție?

 

Chiar și cele mai bune elevatoare auto din lume, la urma urmei nu sunt nimic mai mult decât mașinării care se pot defecta din cele mai neînsemnate cauze. De aceea este bine să fiți acoperit și să dispuneți de un certificat de garanție al producătorului care să vă asigure repararea utilajului în caz de nevoie. În plus, certificatul de garanție, nu este doar o măsură de protecție împotriva a defecțiunilor care pot apărea, ci și o reasigurare din partea producătorului în legătură cu faptul că utilajul se ridică la cele mai înalte standarde de calitate.

 

#6 Nu cumva costă mai mult decât face?

 

Nu prea este cazul să vă puneți întrebări legate de preț dacă achiziționați un elevator auto de la un furnizor de încredere. Dar dacă utilajul dumneavoastră nu este nou și a mai avut și alți proprietari, e nevoie să verificați dacă nu cumva urmează să plătiți mai mult decât valorează produsul pe care îl primiți. Dacă nu aveți experiență în elevatoare auto, nu vă încumetați să mergeți singuri la garajul vânzătorului și să luați decizia pe cont propriu. Rugați un mecanic care a mai operat elevatoare auto să vă însoțească și cereți-i opinia în legătura cu prețul de vânzare.

 

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro