Poliţiştii dâmboviţeni au reţinut un bărbat urmărit internaţional pentru viol! Fapta s-ar fi petrecut în Anglia

Ieri, 09 august, poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale au depistat un tânăr de 25 de ani, din Valea Mare, urmărit internaţional. Pe numele acestuia, autorităţile judiciare britanice au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunii de viol.

În urma prezentării Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, faţă de cel în cauză a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Până la îndeplinirea procedurilor de extrădare, bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

 

 

 

 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Poliţiştii dâmboviţeni au reţinut un bărbat urmărit internaţional pentru viol! Fapta s-ar fi petrecut în Anglia

 • 11 august 2017 at 13:14
  Permalink

  draga redactie.
  nu cunosc inregimentarea politica a patronului ziarului.sunt curios daca veti observa blocarea circulatiei rutiere din centrul municipiului Targoviste la ordinele partidului de guvernamant.sunt curios daca va pasa de chinul oamenilor obligati de organizarea autoritatilor judetene sa reziste in canicula zilei pentru a deturna atentia de la problemele reale ale tarii. simulacrul de sarbatoare este ceata aruncata sfidator in fata cetatenilor onesti interesati de eradicarea saraciei materiale si morale instituite de demagogia politica a vremurilor cotidiene.este organizarea care depaseste priceperea lacheilor lui Ceausescu din zilele bune.este scandalos unde poate ajunde dispretul politic pentru o buna parte a cetatenilor in scopul satisfacerii unor interese de clica.
  n-am vazut nicio astfel de organizare care sa aduca oameni la voluntariat activ (strans gunoaie,plantat arbori).

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro