POIANA: Pompierii au salvat viața unui bătrân căzut într-o fântănă

Distribuie:

Pompierii din Titu au intervenit la Poiana, în urma unui apel pentru salvarea unui bărbat căzut într-o fântână. Aceștia au acționat rapid și au extras persoana în cca. 10 minute. Este vorba de un bărbat de 69 ani care era căzut într-o fântână cu diametrul de 1m, la o adâncime de cca. 8m și se află în apă până la brâu. Victima a fost preluată de echipajul SMURD și după acordarea asistenței medicale de urgență a fost transportată la UPU Târgoviște.

“În această dimineață, în jurul orei 08:15, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați în localitatea Poinenița (comuna Poiana) pentru salvarea unei persoane căzute în fântână.
Imediat, la locul evenimentului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Titu (cu o autospecială de descarcerare și un echipaj de ambulanță SMURD) și cei de la Garda Potlogi (cu o autospecială de intervenție).
A fost o operațiune de salvare contracronometru, în care salvatorii au intervenit prompt și au reușit ca în cca. 10 minute să extragă victima la suprafață. Este vorba de un bărbat de 69 ani, căzut într-o fântână cu diametrul de 1m, la o adâncime de cca. 8m și care se afla în apă până la brâu.
După ce a fost extrasă de pompieri, victima a fost preluată de echipajul de ambulanță SMURD, iar după acordarea asistenței medicale de urgență a fost transportată la UPU Târgoviște.”a transmis ISU Dâmbovița.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro