Who were you this morning? – concurs interjudețean de creație literară. Citește cum poți să participi!

Concursul interjudeţean de poezie şi proză scurtă Who were you this morning?, ediţia I, Târgovişte 2013, este organizat de Cercul de cultură şi civilizaţie engleză de la Palatul Copiilor Târgovişte și se adresează următoarelor categorii de vârstă 11-14 ani și 15-19 ani.

Textile trebuie redactate într-un singur fișier Word, cu Times New Roman, 12 și trimise alături de fișa de înscriere la adresa [email protected], până la 1 mai 2013. Fișierul Word va purta numele concurentului şi grupa de vârstă, nerespectarea condiţiilor menționate mai sus atragând eliminarea din concurs.

În lucrările elevilor va trebui sa se reflecte motto-ul:
“I – I hardly know, sir, just at present – at least I know who I was when I got up this morning, but I think I must have been changed several times since then. “
Lewis Carroll, “Alice in Wonderland”

Se vor acorda premiile I, II, III şi menţiuni, dar şi diplome de participare pentru elevii şi profesorii coordonatori implicaţi. Până la data de 1 iunie 2013 juriul concursului, alcătuit din profesori şi scriitori va acorda premiile I, II, III şi trei menţiuni. Se vor da şi premii ale unor reviste literare pentru fiecare grupă de vârstă, constând în publicarea poeziilor.

În data de 1 iunie 2013 se va organiza la Palatul Copiilor festivitatea de premiere. Diplomele vor fi expediate până la data de 10 iunie 2013 participanţilor. În lunile iunie şi august se vor realiza o culegere virtuală a creaţiilor literare şi o revistă on-line cu lucrările premiate la a doua ediţie a acestui concurs.

Fișa de înscriere se găsește pe blogul http://pctenglishclub.wordpress.com/2013/01/23/concurs-interjudetean-de-creatie-literara-who-were-you-this-morning/

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro