Mentalistul VLAD GRIGORESCU, primul spectacol live în Târgovişte!

După sucesul celor patru spectacole, „Stand Up Magic”, „Blind”, „Experimentalism” şi „Cel Mai Prost Magician” cu sute de reprezentaţii în toată ţara, Vlad Grigorescu vine pentru prima dată cu un spectacol în oraşul lui natal.

Este un show interactiv creat special pentru acest eveniment cu unele dintre cele mai bune momente din spectacolele sale. Spectatorii participă direct, pe scenă, li se citesc şi le sunt manipulate gândurile, sunt hipnotizaţi, sunt demonstrate efecte aparent paranormale şi abilităţi ieşite din comun, totul pigmentat cu foarte multă comedie şi surprize.

Cine este Vlad Grigorescu?

Vlad Grigorescu este unul din artiştii de top ai României. Tânăr, carismatic, energic şi cu abilităţi ieşite din comun, el reuşeşte să ţină o sală întreagă cu gura cascată prin demonstraţiile sale de mentalism. Combină tehnici psihologice de manipulare, sugestie, îndemnare şi multă intuiţie ca să creeze iluzia unui al şaselea simţ. Vezi Video

Cu sute de spectacole la activ, Vlad Grigorescu este un showman adevărat, un entertainer în adevărtul sens al cuvântului şi spectacolele sale îi ţin atenţi chiar şi pe cei mai sceptici dintre spectatori. A prestat pentru clienţi de clasa înaltă, corporaţii mari, publicuri de teatre şi este mereu invitat să presteze în emisiuni tv, el fiind chiar protagonistul primului show tv de hipnoza, “Hipnoza, jocurile minţii”. Este primul care a adus conceptul de mentalism si hipnoza de scenă în România şi este recunoscut pentru scepticismul său în ceea ce priveşte paranormalul.

Vlad Grigorescu s-a născut şi  a crescut în oraşul Târgovişte de unde a plecat la 18 ani pentru a-şi urma visul.

 

Spectacolul va avea loc pe 2 martie la Clubul Studenţilor din Târgovişte.

Preţul unui bilet este de 20 lei (Biletele au locuri rezervate şi se pot cumpăra zilnic de la Clubul Studenţilor)

Intrarea în sală se face începând cu ora 19.00. Intrarea în sală după ora 20.00 este interzisă. Spectacolul este interzis copiilor sub 12 ani.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro