„Ingrid Târfa” de Ionuț Cristache, discutată la Seara de Carte

Pe 26 noiembrie se desfășoară o ediție specială a Serii de Carte Târgoviște. Romanul unui scriitor târgoviștean va fi în centrul atenției. Este vorba de volumul “Ingrid, târfa”, semnat de cunoscutul și îndrăgitul profesor de la Colegiul Național “Constantin Carabella”, Ionuț Cristache.
De prezentare, se va ocupa Marius Mihălăchioiu și sperăm că vom beneficia și de prezența autorului. Nu ratați o dezbatere interesantă pe marginea acestui roman (pornit de la un caz real) despre soarta tragică a unei prostituate, care a sfârșit în condiții dramatice într-o pădure de la marginea Târgoviștei!, este anunțul organizatorilor. 

Așadar, joi, 26 noiembrie, de la ora 17.00, la Biblioteca Județeană “I.H. Rădulescu”, târgoviștenii sunt așteptați să participe la un eveniment devenit deja obișnuit pentru iubitorii instituției de cultură.
Va prezenta Marius Mihălăchioiu.
 
Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “„Ingrid Târfa” de Ionuț Cristache, discutată la Seara de Carte

 • 18 noiembrie 2015 at 21:56
  Permalink

  Eu zic ca e corecta dispretuirea care se acorda de catre societate, tarfelor care se culca cu barbati pentru avantanje de natura materiala sau care se catara in societate folosindu-si nurii, renuntand la familie si apoi pozeaza in mare doamna. De acord, dau un DisLike dispretuitor cu toate convingerea.

  Reply
 • 17 noiembrie 2015 at 17:11
  Permalink

  Aici se pare ca e o SUSPICIUNE DE CORUPTIE Erick Agnes,vicepresedinte PSD Dambovita, plantata politic la biblioteca, a tarat Biblioteca intr-o serie de procese cu angajatii (litigii de munca si salarii). Iar Mihalachioiu este asistent judiciar EXACT la Litigii de munca. Adica face parte din TOATE completele de judecata la litigii de munca , deci inclusiv la cele in care este implicata si acesta Agnes (prin biblioteca). Nu cumva aceste “Seri literare” sunt un paravan pentru “sifonarea de informatii de la completele de judecata” sau chiar de influentare a judecatorilor??? De bun simt, ar trebui macar sa se retraga din procesele cu Biblioteca. Aloooo, D-l Popoiag ??? Ce face Tribunalul in cazul asta?????

  Reply
 • 17 noiembrie 2015 at 11:28
  Permalink

  Dispozitiile privind interdictiile si incompatiilitatile judecatorilor se aplica si dlui asistent judiciar Mihalachioiu. Prezentarile literare pe care le modereaza la biblioteca au caracter politic atata timp cat este chemat de prea buna lui prietena Agnes Erich vicepresedintele PSD Dambovita care conduce biblioteca. Sa nu-l conduca si pe domnul asistent cum se lauda ca il conduce pe Tutuianu.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro