Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, prezent la Târgul de Turism ”Vacanța”

Complexul National Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviste anunță participarea la Târgul de Turism Vacanța aflat la cea de-a VIII-a ediție, desfășurat la Constanța.

 Târgul de Turism Vacanța s-a deschis astăzi, 11 martie, la Maritimo. Cel mai mare eveniment de profil din zonă, ajuns la a VIII-a ediție, se desfășoară până pe 13 martie.

În cele trei zile de târg, constănțenii vor putea să aleagă o destinație de vacanță și să profite de ofertele de tip first booking și early booking. La târg vor fi asociații de promovare turistică, tabere școlare, companii de transport dar și, în premieră, trei companii aeriene: Turkish Airlines, Blue Air și Tarom.

 Vizitatorii pot trece pe la standuri în fiecare zi între orele 10.00 – 22.00. Vineri la ora 12.00 este programată deschiderea oficială a Târgului, iar duminică la ora 20.00 are loc tombola târgului.

Iată premiile oferite vizitatorilor:

TURKISH AIRLINES – oferă 1 bilet de avion dus-întors pe ruta Constanţa – Istanbul, clasa: Economic.

Blue Air oferă un bilet de avion dus întors către orice destinaţie operată regulat de Blue Air, cu toate taxele incluse şi un bagaj de cală gratuit.

ASOCIAŢIA DESCOPERĂ STRAJA – PENSIUNEA DAINA – oferă 2 nopţi cazare, cameră dublă, mic dejun inclus.

ASOCIAŢIA DESCOPERĂ STRAJA – VILA ALPIN – oferă 2 nopţi cazare, cameră dublă, mic dejun inclus.

HOTEL AFRODITA ( BACOLUX HOTELS) – BĂILE HERCULANE oferă un weekend- 2

nopţi de cazare/cameră dublă/md inclus – acces gratuit SPA – valabil până 31.05.2016, mai puțin in perioadele cu oferte speciale.

HOTEL DIANA (BACOLUX HOTELS) – BĂILE HERCULANE oferă un weekend- 2 nopţi de cazare/cameră dublă/md inclus – acces gratuit SPA – valabil până 31.05.2016, mai puțin in perioadele cu oferte speciale.

Biroul Relații Publice al C.N.M. ”Curtea Domnească” Târgoviște

Valeriana

PNL AldeGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro