Proiectul Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, pe lista proiectelor de succes finanțate în cadrul POIM 2014 – 2020

Distribuie:

Ministerul Fondurilor Europene a inclus proiectul “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dâmbovița, beneficiar Compania de Apa Târgoviște Dâmbovița SA” pe lista proiectelor de succes finanțate în cadrul POIM 2014 – 2020. Proiectul Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița a fost prezentat într-o gală a proiectelor care a fost organizată în capitală. Prezentarea a fost făcută de Sergiu Neculaescu, manager de investiții în cadrul Companiei.

Cu o finanțate de 580 de milioane de lei, proiecul oferă o calitate superioară a serviciilor de apă și canalizare pentru aproximativ 180.000 de oameni. În cifre: au fost refăcute 26 de km de retețe de canalizare, alții 112 km au fost construiți de la o, 33 de foraje au fost reabilitate, iar 11 foraje sunt noi. tot noi sunt 33 de km de aducțiune și 53 de km de rețea de alimentare cu apă. În cadrul proiectului au fost construite 6 marii stații de epurare, care deservesc 6 aglomerări urbane din județul Dâmbovița: Târgoviște, Moreni, Titu, Pucioasa, Fieni, Găești.

În cadrul acestor aglomerări urbane, ca urmare a implementării proiectului, rata de conectare la serviciile de alimentare cu apă a ajuns la 95%, iar la serbiciile de canalizare la 94%,

De asemenea, peste 200.000 decetățeni ai județului beneficază de o tratare adecvată a apelor uzate, reducându-se substanțial impactul pentru mediul înconjurător.

În cadrul galei proiectelor de succes cu finanțate în cadrul POIM 2014 – 2020 au fost alese doar patru proiecte pe componenta mediu, din întreaga țară.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro