Prima zi de promovare a Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” la Târgul de Turism al României

Târgul de Turism al României este locul perfect de prezentare al celor mai interesante oferte și atracții turistice, atât din Romania, cât și din străinătate, incluzând: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură . Acesta se desfășoară în perioada 14-17 noiembrie la Romexpo București.

Ca în fiecare an, în cadrul acestui eveniment, județul Dâmbovița și-a prezentat potențialul turistic al judeţului Dâmboviţa, precum şi al celor 16 muzee şi case memoriale aflate în administrarea Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte.

Persoanele care s-au oprit la stand pentru a primi informații au primit, cadou o crizantemă, plăcintă sârbească, magnet, pix, sau turtă dulce și au rămas plăcut impresionați de valorile culturale care se pot găsi în regiunea noastră.

Încă din prima zi a târgului, sute de oamenii s-au oprit în fața standului care reprezinta județul Dâmbovița, dornici sa afle cât mai multe informați. În jurul orei 12:00, aceștia au putut cere informații și oficialilor Consiliului Județean și ai Primăriei Municipiului Târgoviște.

Larisa Ungureanu

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro