Final de negocieri la Erdemir! Salariații vor primi bani în plus și o primă de Ziua Metalurgistului

Distribuie:

Salariații de la Erdemir au ales să nu intre într-un conflict cu conducerea societății și au acceptat propunerea acesteia la negocierea unui nou Contract Colectiv de Muncă. Vor primi prima de Ziua Metalurgistului, supliment alimentar pentru personalul din producție și o majorare salarială în funcție de inflație. Chiar dacă liderul sindicatului, Nicolae Dragodănescu crede că se putea mai mult, acesta a respectat dorința salariaților expusă printr-un chestionar.

“1. După centralizarea sondajului realizat în rândul salariaților, astăzi 27 mai 2020, s-a finalizat negocierea și s-a semnat Contractul Colectiv de Muncă.
2. Singurele modificări față de cele pe care deja le cunoașteți, sunt Prima de Ziua Metalurgistului – 550 lei și majorarea tuturor salariilor cu o sumă fixă în ianuarie 2022 calculată astfel:
– inflația anului 2021 se aplică la fondul salariilor de bază și suma obținută se împarte la numărul de salariați;
– suplimentul alimentar lunar pentru tot personalul din producție.
3. Câteva aprecieri personale vis a vis de aceste negocieri….
Am hotărât să acceptăm ultima propunere, după ce ne-am consultat cu voi, și întotdeauna vocea majorității trebuie respectată și nu comentată!
Se putea mai bine, dar se putea și mai rău, dat fiind situația ciudată în care ne aflăm acum, legile restrictive care ne îngrădesc libertăți , necunoscutul zilei de mâine …
În atare condiții, Erdemir România a făcut totuși o ofertă pe care mulți dintre salariați au considerat-o este rezonabilă…
Personal consider că sunt momente în care rațiunea și prudența trebuie să prevaleze în fața curajului și a riscului unui conflict….acum am trăit un astfel de moment.
Personal îmi asum acest rezultat și voi reveni cu o prezentare detaliată a rezultatului final, în cifre nete și procente comparative.” a spus Nicolae Dragodănescu.

Recent, liderul sindicatului arăta că în cadrul societății, în ceea ce privește minimul, se câștigă mai puțin decât în alte unități industriale din platforma Târgoviște.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro