Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

NESIMŢIRE: Compania de Apă a lăsat o conducă de apă potabilă spartă să curgă ore-n şir

Vineri, 7 martie,  un cititor al Gazeta Dâmboviţei a trimis pe adresa redacţie o înregistrare video cu o defecţiune la una din conductele de apă ale Companie de Apă Târgovişte – Dâmboviţa, în oraşul staţiune Pucioasa. Înregistrarea a fost făcută la prânz şi arată că reprezentanţii companiei ştiau de defecţiune, semnalizând-o cu un triunghi reflectorizant şi „asezonând-o” cu câţiva saci de nisip care să împiedice apa să ajungă pe întreg carosabilului.

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”JZkKeKNdbyM”]

La lăsarea întunericului, acelaşi cititor a trimis câteva fotografii care arată că defecţiunea nu fusese remediată.WP_20140307_002_600x338 - Copy WP_20140307_005_600x338 - Copy

Compania de Apă nu a notificat public existenţa unei defecţiuni în reţeaua de la Pucioasa. Am aflat, însă, că este vorba despre o conductă secundară, care alimentează cu apă potabilă casele din zonă. Defecţiunea nu a fost anunţată în dispeceratul Companiei, dar este imposibil ca angajaţii de al Pucioasa să nu fie sesizat că a scăzut presiunea. Cel mai probabil nu i-a interesat. Având în vedere că apa a curs ore-ntregi, aşteptăm demiteri între protejaţii lui Staicu de la Pucioasa şi recuperarea prejudiciului de la cei responsabili. Iar dacă domn’ profesor nu poate să-şi disciplineze şi responsabilizeze angajaţii, cum se laudă prin conferinţele de presă, să ne lase şi dumnealui. Suntem curioşi cine va plăti apa risipită pe stradă la Pucioasa, având în vedere că defecţiunea nu se poate imputa cetăţenilor, ci Companiei de Apă care nu a intervenit. Oare tot cetăţenii vor fi obligaţi să achite încă odată, cu cel mai scump preţ la apă şi canalizare din ţară, incompetenţa Companiei?

Distribuie:

One thought on “NESIMŢIRE: Compania de Apă a lăsat o conducă de apă potabilă spartă să curgă ore-n şir

  1. Duminica pe la ora 15 curgea inca foarte multa apa,cam pe un sfert din sosea si ajungea pana la Trainica,adica pe o lungime de vreo 400 m.
    Dar atentie! Nu este apa potabila,este APA UZATA,adica toata apa din canalizarea orasului Pucioasa,care a iesit printr-un camin si curge libera pe strada.
    Garda de Mediu,DSP,APM,Primaria Pucioasa,se aude???!!!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media