EXCLUSIV: Compania de Apă încearcă să intimideze abonaţii prin înştiinţări aberante

Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița trece la profesioniști  când e vorba de bătut joc de abonatul de bună credință. În acest sens, ce i-a trecut prin cap directorul economic Ion Ponorică: înființarea unor echipe formate din  angajați care să ia județul la pas și să refacă, la fața locului, contractele abonaților. Cu chiu, cu vai s-au format trei echipe, care au plecat haotic prin municipiul Târgoviște. Acești  angajați ar trebui să finalizeze procesul de Recensământ al abonaților undeva prin toamnă. Trimise pe străzi de șefii companiei, echipele se lovesc de două mari probleme. Prima, oamenii habar nu au că îi va caută cineva de la Compania de Apă pentru contract, așa că mare parte din descinderi eșuează. A doua problemă este că, cel puțin,la început oamenii nu au dat numere de ordine contractelor, pentru că acest lucru era făcut abia la companie, rezultând un contract fără număr la abonat și unul cu număr la Companie.

Când s-au lovit de probleme, mai marii societăţii au făcut niște înștiințări care sunt lăsate la ușa abonatului care nu este găsit acasă. Înștiințările au o formă imperativă și aberantă, cu un termen de numai 5 zile în care omul să se prezinte la camera 7 a societății pentru reînnoirea contractului de servicii. Dacă nu se încadrează în termen este anunțat că i se taie apa!

Mai mulți cititori din Târgoviște care s-au trezit cu înștiințarea la ușă, ne-au rugat să transmitem următoarele întrebări către societate:

1. Dacă un abonat de bună credință în relația lui cu societatea este plecat din oraș sau chiar din țară în perioada în care îi apar la ușă recenzorii Companiei și nu se întoarce în 5 zile e normal să i se taie apa?

2. De ce s-a stabilit un termen de 5 zile în condițiile în care, în general, termenele de grație sunt de cel puțin 15 zile?

3. Ce ar trebui să facă un abonat care are serviciu în afara Târgoviștei, unde trebuie să ajungă la ora 8 sau chiar la 7, în condițiile în care  la camera amintită în înștiințare programul este de luni până miercuri de la 7:30 la 12, joi de la 12 la 16, iar vineri, sâmbătă și duminică închis, dacă șeful nu îl învoiește într-o zi din cele cinci   special pentru contractul Companiei?

Evident întrebările sunt retorice, în condițiile în care sunt adresate unora care le-a trecut prin cap să trimită niște salariați ai companiei prin oraș cu niște contracte fără număr de înregistrare și la “noroc” poate, poate or da de oameni acasă fix în programul de lucru de la 8 la 16.  Pe principiul “Cine face şi desface, toată ziua are ce face!”

Click pe poză pentru a mări

instiintare compania de apa

 

 

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “EXCLUSIV: Compania de Apă încearcă să intimideze abonaţii prin înştiinţări aberante

  • 21 aprilie 2015 at 18:40
    Permalink

    astazi 21.04.2015 compania de apa a venit si a oprit alimentarea cu apa intr-un intreg cartier din targoviste fara o notificare sau fara a anunta cetatenii. se poate verifica in spate in parcul chindia spre terenurile de tenis… asa ajuta compania de apa targoviste oamenii spre o dezvoltare europeana…

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro