Decontările pe PNDL au depăşit suma de 150 de milioane lei pe anul 2019

Distribuie:

Prezent vineri, 4 octombrie, la conferinţa de presă de la PSD Dâmboviţa preşedintele CJD, Alexandru Oprea, unul dintre vicepreşedinţii partidului, a anunţat că decontările pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) au depăşit deja suma de 150 de milioane RON, respectiv 1500 miliarde lei vechi, la nivelul judeţului Dâmboviţa! Alexandru Oprea este foarte optimist că, până sfârşitul acestui an, decontările se vor duce la peste 200 de milioane de lei, bani care se vor regăsi în totalitate în obiective de investiţii realizate în cadrul unităţilor administrativ teritoriale din judeţul Dâmboviţa. Veştile bune date de şeful judeţului nu se opresc aici… Acesta a mai spus că Sediul Salvamont va fi refăcut cu fonduri de la Ministerul Turismului, dar şi că procedura pentru reabilitarea a 60 km de covoare asfaltice pe drumuri judeţene se află în derulare în momentul de faţă…

„O să mă refer la câteva chestiuni de natură administrativă. Vreau să vă spun cu satisfacţie faptul că decontările pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) au ajuns şi au depăşit suma de 150 de milioane lei (1500 miliarde de lei vechi) pe anul 2019. Mai avem situaţii de lucrări depuse la Ministerul Dezvoltării. Eu sper să ne ducem undeva la 200 de milioane de lei RON (2000 de miliarde de lei vechi) anul acesta pentru că mai sunt foarte mulţi constructori care, în urma analizelor pe care le-am făcut, au opinat că vor prezenta situaţii de lucrări.

De asemenea, mă bucură faptul că am fost asiguraţi de către Ministerul Turismului că un obiectiv aflat în lista de investiţii de la Ministerul Turismului va beneficia de alocare de fonduri. Este vorba despre refacerea Sediului Salvamont din zona montană. De asemenea, pe bugetul CJD, vom da drumul la procedurile de achiziţie publică pentru acel Centru Multifuncţional pe care l-am gândit tot în zona înaltă a munţilor Bucegi. O altă precizare pe care vreau s-o fac este că ne bucurăm că am reuşit să trecem de furcile caudine ale Agenţiei Naţionale de Achiziţii Publice şi avem în derulare procedura pentru 60 km de covoare asfaltice pe drumuri judeţene, fiind vorba de reparaţii. A avut loc depunerea ofertelor şi sunt 9 ofertanţi şi noi sperăm ca până la sfârşitul anului să avem un câştigător, astfel încât undeva prin martie – aprilie 2020, când timpul ne va permite, să dăm drumul efectiv la lucrări (…)”, a declarat preşedintele CJD şi vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea. La conferinţa de presă de vineri, 4 octombrie, de la PSD Dâmboviţa au mai participat Liviu Vasilescu, preşedintele Organizaţiei de Tineret PSD Dâmboviţa şi Vlăduţ Nicolae, preşedintele PSD Aninoasa, ambii şi consilieri judeţeni ai PSD.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro