Vreme rece pentru această perioadă! Vezi prognoza completă!

Distribuie:

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL

05.10.2019 ORA 09 – 06.10.2019 ORA 09

Vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va prezenta înnorări și trecător va ploua slab pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 16 grade, iar cele minime între 5 și 9 grade

LA MUNTE

Vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va avea înnorări și pe arii restrânse va ploua slab, iar în zona înaltă vor fi precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat.

 

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL

06.10.2019 ORA 09 – 07.10.2019 ORA 09

Vremea se va menține rece pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros și local va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în cursul zilei mai ales în sudul regiunii. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 19 grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime între 3 și 9 grade.

LA MUNTE

Vremea se va menține rece pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros, iar local și temporar va ploua slab, iar la altitudini mari vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea temporar intensificări.

 

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL

07.10.2019 ORA 09 – 08.10.2019 ORA 09

Vremea va fi în continuare rece. Cerul va fi temporar noros și doar trecător și izolat va ploua slab mai ales în nordul regiunii. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 17 grade, iar cele minime, în general, între 2 și 7 grade.

 

LA MUNTE

Vremea se va menține rece pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros, iar local și temporar va ploua slab, iar la altitudini mari vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro