Dat afară de la primăria Titu, Vlad Oprea va fi angajat la Primăria Târgoviște!

      Fostul viceprimar al orașului Titu, Vlad Oprea, va fi din data de 11 aprilie, angajat al Primăriei Târgoviște în funcția de consilier al primarului interimar Cristian Stan. Oprea a anunțat astăzi pe pagina de Facebook că a acceptat propunerea

Da, e adevărat! Am acceptat astăzi să fac parte din echipa colegului și prietenului meu, Cristian Stan, la Primăria municipiului Târgoviște. E onorant că am fost văzut drept o persoană care poate să pună umărul la construcția administrativă extrem de provocatoare a capitalei de județ. Tocmai de aceea, îmi asum acest pas conștient de responsabilitatea care-l urmează. Voi oferi toată experiența pe care am acumulat-o la Titu, cu aceeași forță și același entuziasm pe care mi le cunoașteți.

A fost o variantă profesională pe care am acceptat-o după ce am fost înlăturat din funcția de viceprimar al orașului Titu. Rămân, însă, consilier local PSD la Titu și voi susține fără nicio îndoială proiectele de dezvoltare de acolo.

Ne vedem pe teren! 

     Oprea a fost înlăturat joia trecută din funcția de viceprimar al orașului Titu ca urmarea a pierderii sprijinului politic din partea oganizației PSD Titu.


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 3 ganduri despre “Dat afară de la primăria Titu, Vlad Oprea va fi angajat la Primăria Târgoviște!

 • 7 mai 2015 at 9:07
  Permalink

  a venit sa fure si de aici.

  Reply
 • 7 mai 2015 at 8:57
  Permalink

  Nu la lasat “nasul Savoiu” pe dinafara. Sunt toti niste parveniti ,hoti,pe care DNA ii lasa liberi,mai ales din ultima vreme. Iar pe la noi ,prin Dambovita,nu-i place sa treaca(ma refer la DNA),aici toti sunt in cardasie la furat,fie de stanga,fie de dreapta,iar organele abilitate ale statului ii apara bine! Tatal intr-un partid,fiul in altul,mama in altul si tot asa. Asta-i politica damboviteana ,motiv sa ne fie scarba de ei!

  Reply
 • 7 mai 2015 at 5:40
  Permalink

  ce’i aia “îmi asum”? pe banii cui?
  a dracu’ de politikie dâmboviţeană!
  că trebuie să mănîncă şi gura lui ceva pot înţelege.
  dar s-o facă pe banii partidului nu pe pensia mea, căpuşelor!
  sau la Caracal… 🙁

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro