Angajaţii CJD intră în evaluări! Cine ia sub 7 pleacă acasă!

Angajaţii CJD trebuie să treacă prin focurile unor examene dacă vor să mai lucreze pentru administraţia judeţului. Deja s-au împărţit bibliografii, foarte stufoase, după serviciu angajaţii având de studiat în particular vrafuri de legi. Treaba e că cine nu ia 7 sau 8, în cazul funcţiilor de conducere, pleacă acasă. “Nu vreau angajaţi de care să mă încurc în consiliu”, a spus astăzi preşedintele CJD, care a vorbit şi despre o modificare a organigramei. Aceasta ar fi  varianta asumată!

A doua variantă este aceea că sunt mai mulţi angajaţi, unii foşti portocalii, unii nedefiniţi ca şi culoare, care îi stau de mult în gât preşedintelui CJD. Nu mare ne-ar fi mirarea că aceştia să fie primii care pleacă. De exemplu, un fel de “prostul proştilor”  ar fi arhitectul şef Dumitru Barbu, despre care preşedintele CJD susţinea cu câteva luni în urmă că ar fi un pic mai sus de zero, în activitatea profesională. Barbu a fost viceprimar al oraşului, mâna dreaptă a social democratului Iulică Furcoiu, în vremuri în care PSD local era condus de nume acum trase pe dreapta ca Stan, Ana şi Sanda, şi pentru care Barbu avea un cuvânt greu de spus. Se pare că, acum, lui Barbu viitorul nu-i sună bine. Un alt angajat cu probleme este Mircea Nistor şi el tot pe la zero evaluat de Ţuţuianu. Nistor a fost responsabil cu achiziţiile publice în vremea lui Popescu, iar acum este directorul Direcţiei de Investiţii, postură în care a primit ultimatumuri peste ultimatumuri de la şeful său.  Acesta este asimilat foştilor portocalii şi a avut fie nervi tari, fie extrem de flexibili de a rezistat până la această oră în CJD. Sursele noastre spun că cei doi sunt printre cei care au toate şansele să plece acasă, cu examen sau fără!


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 3 ganduri despre “Angajaţii CJD intră în evaluări! Cine ia sub 7 pleacă acasă!

 • 21 ianuarie 2014 at 20:19
  Permalink

  Domnul Barbu ca si Tutuianu sunt doi colegi de partid care se cunosc bine. Probabil au polite de platit unul altuia. Dar si firma lui Barbu a avut de beneficiat mult de pe urma bugetului C.J.D. de-a lungul anilor. Vezi toate P.U.G. si o parte din P.U.Z. facute de catre localitatile judetului din bani CJD si repartizate firmei ADDA.

  Reply
 • 21 ianuarie 2014 at 8:31
  Permalink

  Continua sa ma uimeasca acest Tutuianu. Sa contesti profesionalismul arhitectului Dumitru Barbu este dovada de idiotenie, in conditiile in care in materie de administratie nu ii ajunge fostului vicepresedinte CJD nici la glezna. Nu ar trebui sa uite ca multe dintre proiectele benefice pentru municipiu si judet au fost puse pe hartie de Barbu (amintesc doar reabilitarea complexului muzeal Curtea Domneasca si rampa ecologica de deseuri + sistemul de colectare). Macar Boriga si Popescu au avut bunul simt sa ii recunoasca aceste merite. Tutu o fi suparat din alte motive (i-o mai fi trasat sarcini pretioase ca in cazul lucrarilor la Palatul Potlogi – prietenii cunosc – si saracul om, tocmai din profesionalism, nu s-a grabit sa le execute).
  Mentiune pentru redactorul articolului: Barbu nu a fost mana dreapta a lui Furcoiu. Din contra, desi nu mai manifesta nici un pic de interes pentru ce se intampla in municipiu, fostul primar doar i-a pus bete in roate. Cat despre influenta in PSD… Faptul ca nu a fost desemnat candidat pentru functia de primar, partidul optand pentru un looser de profesie, spune totul.
  Capul sus baieti, o sa descopere si Tutuianu ca nu e vesnic, asa cum au descoperit si altii.

  Reply
 • 21 ianuarie 2014 at 5:35
  Permalink

  securizarea alegerilor de anul acesta trebuie din timp şi cu migală facută.
  se impune curăţirea zonei de resturile non-uslamiste.
  reţetă răsuflată, organigramă nouă şi examen, aplaudacii în picioare, ovaţii şi urale.
  da’ cine dracu a mai văzut de cînd mă’sa l’a făcut, compatibilitate între meritocraţie şi politicianul român? apă şi ulei.
  şcoală veche, de pe vremea feseneului. 🙁
  dacă nu va reuşi aducerea morţilor (cu ai mei am vorbit, nu vor să audă!) la vot Ţuţuianul e ratat politic. 😉

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro