UNPR Dâmboviţa dezminte zvonul privind numirea lui Cosmin Bozieru în funcţia de preşedinte

COMUNICAT DE PRESĂ

Am constatat în ultima perioadă, mai ales în ultima săptămână, că UNPR Dâmbovița este supusă unui atac mediatic din partea unor răuvoitori care vor să inducă o stare de confuzie în organizație. Cu aceste dezinformări se urmărește să se transmită ideea că “din surse de toată încrederea” domnul Cosmin Bozieru este “cel ales” ( mă mir că nu este “cel uns”) de conducerea centrală a UNPR, ca să preia funcția de președinte județean. Sau, un alt comentariu: “decizia de numire în funcția de președinte a lui Cosmin Bozieru este deja semnată de președintele interimar Valeriu Steriu”.

Față de toate aceste dezinformări, am datoria să comunic, pentru corecta informare a dâmbovițenilor, următoarele:

– domnul Cosmin Bozieru a fost EXCLUS din Uniunea Națională pentru Progresul României, de către Biroul Politic Permanent Județean, statutar constituit, cu unanimitate de voturi, cu avizul Comitetului Național Executiv al UNPR.

– conducerea UNPR Dâmbovița a fost preluată de domnul Radu Marian investit în funcția de președinte execuitv al organizației județene, de către Biroul Permanent Național al UNPR prin hotărârea nr. 8/3.03.2015.

– președintele intermiar al UNPR este domnul Niculai Onțanu, iar domnul Valeriu Steriu este vicepreședinte al UNPR și coordonator al campaniei electorale a UNPR.

Îi transmit domnului Bozieru și acelor jurnaliști dezinformați că demersul lor a eșuat și îi îndemn cu prietenie și compasiune să-și vadă de lucruri și fapte serioase și adevăruri confirmate.

UNPR Dâmbovița are ca prioritate consolidarea organizațiilor locale, mai puțină politică și mai multă implicare în această perioadă, iar în campania electorală, elaborarea de strategii electorale care să maximizeze rezultatele.

UNPR Dâmbovița rămâne o organizație de oamnei serioși, uniți și solidari.

Președinte executiv

UNPR Dâmbovița 

Ec. RADU MARIAN

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “UNPR Dâmboviţa dezminte zvonul privind numirea lui Cosmin Bozieru în funcţia de preşedinte

  • 11 martie 2016 at 15:52
    Permalink

    Dar poate ne spuneți și nouă domnule președinte executiv RADU MARIAN, celor care am rămas în UNPR Dâmbovița și nu am migrat nicăieri, măcar unde avem noul sediu, cu cine putem lua legătura, pentru că unii dintre noi au funcții de consilieri locali în comunele din județ și avem nevoie de transparență în partid, pentru că există destul de multe probleme în teritoriu, iar campania electorală bate la ușă. Așteptăm un răspuns cât mai rapid!

    Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro