Trădarea lui Claudiu Dumitrescu a fost răsplătită cu postul de manager al Spitalului Judeţean Târgovişte

Consolidarea poziţiei PSD la conducerea primăriei Târgovişte, cu ajutorul fostului consilier PNL, Claudiu Dumitrescu, actualmente candidat pe listele PSD pentru CLM, a fost răsplătită cu postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Gazeta Dâmboviţei a anunţat încă din luna februarie  că, în schimbul trădării, Dumitrescu va primi un post la conducerea unității.

Vezi şiLiberalul Claudiu Dumitrescu „s-a sinucis” politic pentru o funcţie

Astăzi, a avut loc concursul de manager, pentru post rămânând în cursă doar Dumitrescu, în urma unei manevre cu semne de întrebare.  Inițial, a fost înscriși doi candidați, actualul șef al Serviciului de Ambulanță, Claudiu Dumitrescu, și farmacist-șef al spitalului, Constantin Florin Mărgărit. În ziua concursului, a rămas doar Dumitrescu, dosarul lui Mărgărit fiind respins pe motivul că nu ar exista un aviz că este apt neuropsihic. Considerându-se nedreptățit, acesta a depus o contestație, iar rezultatul a fost tot verdictul: respins. La acest moment, Mărgărit este în concediu şi nu a răspuns presei la telefon.


Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 8 ganduri despre “Trădarea lui Claudiu Dumitrescu a fost răsplătită cu postul de manager al Spitalului Judeţean Târgovişte

 • 25 mai 2016 at 9:42
  Permalink

  O palarie mult prea mare pentru un cap atit de mic. E, totusi, unul din cele mai mari spitale din tara, iar el nu are practica de spital. Doar politica nu poate tine loc de competenta….

  Reply
 • 24 mai 2016 at 13:21
  Permalink

  De ce nu umblati mai mult la memoria politica&practicile castigatorilor politici?!?La noi,”invingatorii” iau caimacul ! Când a fost la manete PNTCD,am avut directori/manageri dintre cei 20000 de specialisti…Când a fost PDL pe marele val,am TRAIT BINE cu sefi portocalii….Ce este ANORMAL azi,cand se schimba garda?!?

  Reply
 • 24 mai 2016 at 9:31
  Permalink

  si la centrul judetean de cultura a fost instalat LASCAIE cu totala nerespectare a legii

  Reply
 • 24 mai 2016 at 2:31
  Permalink

  Dupa fapta si rasplata! Domnul Claudiu Dumitrescu este un foarte bun medic ..postul ocupat in serviciul
  de ambulanta este meritat insa metodele dansului de a obtiene beneficii lasa de dorit…

  Reply
 • 23 mai 2016 at 22:10
  Permalink

  Cateva posturi cheie intr-un judet ( ex .directorul spitalului judetean) eu le-as pune pe liste de vot pentru ca oamenii ce vor ocupa aceste posturi sa fie alesi ( ca oricum sunt numiti pe 4 ani ).Si in mid similar si la orase.Asa ….contestam concursuri ( adevarat ca sunt dirijate de papusari desavarsiti) cerem interventia DNA, etc.

  Reply
 • 23 mai 2016 at 21:44
  Permalink

  pentru reimprospatarea memoriei: concursul pentru postul de manager al spitalului judetean castigat de Dr. Lavinia Ionescu a avut vreo conotatie politica?

  Reply
 • 23 mai 2016 at 17:05
  Permalink

  Foarte interesante concursurile pentru ocuparea functiilor de conducere la Spitalul Judetean Targoviste….
  poate autoritatile statului se autosesizeaza , au fost probleme si in cazul concursului pentru ocuparea functiei de director de ingrijiri- instanta s a pronuntat definitiv.
  cat despre tradare, stim ce patesc tradatorii, istoria e plina de astfel de cazuri.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro