Liberalul Claudiu Dumitrescu “s-a sinucis” politic pentru o funcţie

Consolidarea poziţiei PSD la conducerea primăriei Târgovişte, cu ajutorul consilierului PNL, Claudiu Dumitrescu, este una din cele mai interesante manevre politice din actualul mandat de CLM Târgovişte. Prin gestul său de a ignora decizia politică a partidului pe listele căruia a fost ales, Claudiu Dumitrescu a înclinat decisiv balanţa pentru impunerea ca viceprimari ai municipului pe Tudorică Răducanu şi Andrei Albu. Nu este prima dată când, Dumitrescu votează împotriva partidului, dar este cert că va fi ultima oară. Ludovic Orban a anunţat că PNL a demarat procedura de excludere a lui Claudiu Dumitrescu din rândurile partidului. Consiliul judeţean al partidului va  decide, vineri, excluderea sa din PNL.

Votul pro PSD al lui Claudiu Dumitrescu nu este însă o surpriză. “Gura de Târgovişte” vorbeşte de câteva săptămâni de trocul pe care l-ar fi făcut cu PSD, pentru funcţia de manager medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, post ocupat în acest moment de Andrei Tomescu. Se aude şi că Tomescu a ales, însă, poziţii verticale care au deranjat la vârf. Poziţia de astăzi a lui Dumitrescu pare să confirme zvonurile din piaţă, liberalul alegând eticheta de trădător şi ieşirea ruşinoasă din politica locală. Vom vedea, însă, dacă va primi la schimb ceea ce a negociat şi dacă se va regăsi politic între social democraţi.

“Sinuciderea” politică a lui Claudiu Dumitrescu a consolidat poziţia PSD în fruntea primăriei Târgovişte, până la finalul actualului mandat în luna iunie. Conform legii primarul şi viceprimarii sunt aleşi cu majoritate simplă şi demişi cu două treimi din numărul consilierilor aleşi, lucru imposibil în stuaţia în care din 21 de consilieri, 10 sunt membri PSD şi aliaţi ai social democraţilor.


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 6 ganduri despre “Liberalul Claudiu Dumitrescu “s-a sinucis” politic pentru o funcţie

 • 8 martie 2016 at 17:05
  Permalink

  Dr. Dumitrescu Claudiu ESTE O MARE SCURSURA, O INFECTIE DE CARE AMBULANTA SI SPITALUL AR TREBUI SA SE FEREASCA. VORBESC DIN PROPRIA EXPERIENTA.

  Reply
 • 5 februarie 2016 at 23:46
  Permalink

  De cand a ajuns vice primar cu atributii de primar domnul Stan are o singura tinta sa-si faca, pe banii nostri, imagine de om muncitor. . Cum se toarna o bucata de asfalt hop si dumnealui cu poza,. cum aduce cineva un buldozer pe traseul Centurii Ocolitoare hop si domnul Stan dand indicati “evident pretioase” tip nea Nicu. Dupa ce am fost asigurati un an de zile ca Centura ocolitoare se finalizeaza in 2015 aflam ca va trebui sa dam inapoi europenilor ceva bani pentru nerelizarea.ei. Nu ar fi bine ca domnul primar interimar care zice ca se sacrifica pentru binele targovistenilor sa faca plangere penala impotriva celor vinovati de ceva “deturnare” de fonduri. sau de ce nu impotriva celor vinovati de ” necheltuire” de fonduri europene. “Dreptate pana la capat” cum ziceau sloganurile electorale ale celor care castigand puterea in 2012 nu-au fost in stare sa termine nici macar ce au inceput, pe bani europeni, cei dinaintea lor.Cred ca un absolvent de drept nu stie sa construiasca nimic.Ca sa fii un “avocat bun” trebuie sa faci un vinovat sa para nevinovat, evident contra cost.. Halal etica profesionala ! Ce-or fi cautand absolventi de drept in functii alese ? Probabil pentru ca mint cursiv.Acum avem la conducerea primariei Targoviste “o troica super”.!!! Nea Tudorica anul asta va mai ajung pentru “Miss Piranda ” 80 000 de mangloti sau ca viceprimar ales in unanimitate de PSD si camarila faceti cinste din pusculita dumneavoastra ca si pentru “festivalul de salsa” Nu de alta dar sa le mai ramana si la propaditii aia care nu s-au oprit la timp cu scoala, si nu vor manele, ceva maruntis..

  Reply
 • 5 februarie 2016 at 18:26
  Permalink

  Oare de ce spitalul acesta a ajust o moneda de schimb (citeste – troc) pentru ,,avantaje politice? PSD-ul e incapabil sa numeasca o conducere careia sa ii pese si de ce se intimpla cu acesta institutie? Se pare ca Tutuianu are nevoie decit de ,,cartilaginosi”…( tot din categoria nevertebratelor).

  Reply
 • 5 februarie 2016 at 17:37
  Permalink

  Pacat doctore ! Credeam ca esti un om deosebit ,imi pare rau pentru tine si pentru cei care au crezut in verticalitatea ta !

  Reply
 • 5 februarie 2016 at 14:19
  Permalink

  O mizerie ce se intampla la nivelul acestui oras! Am ajuns sa fim condusi de tigani si interlopi. Acest Dumitrescu, de altfel om respectabil in anterioara mea opinie, este o scursura politica primenita in bani publici.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro