Târgoviştea şi împrejurimile, fără apă de la ora 2:00 noaptea! Când se reia furnizarea

UPDATE: IMPORTANT! S-A RELUAT FURNIZAREA APEI! REGULI DE UTILIZARE PENTRU 72 DE ORE!

UPDATE ora 15:00  Această oră nu a fost respectată! Nu avem alte date la acest moment!

UPDATE: Conform directorului Companie de Apă, mircea Constantin furnizarea va fi reluată în jurul orei 15:00.

Compania de Apa Targoviste-Dambovita anunta intreruperea furnizarii apei potabile pe retelele de distributie din municipiul Targoviste, precum si pe retelele localitatilor limitrofe alimentate din acestea (Aninoasa, Sotanga, Gura Ocnitei, Razvad, Doicesti), in data de 16.07.2015 – incepand cu orele 01:00, pana la remediere in cursul zilei de 16.07.2015, din cauza unei avarii majore, produsa pe o conducta de azbociment (zona Tudor Vladimirescu nr.76) de catre firma SC DELTA ACM.

VEZI ȘI: MOTIVUL INCREDIBIL PENTRU CARE TÂRGOVIȘTEA ȘI ALTE 5 LOCALITĂȚI SUNT FĂRĂ APĂ DE 12 ORE!

Reluarea alimentarii cu apa se va face conform procedurilor legale.
Inainte de reluarea distributiei vor fi prelevate probe de apa care vor fi analizate, pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, in conformitate cu reglementarile in vigoare.

Se recomanda a nu se folosi apa in scop potabil imediat dupa pornire, pana la limpezire.
Preventiv
, pana la primirea buletinului cu analize microbiologice (cca. 72 de ore), va recomandam sa fierbeti apa utilizata in scop potabil timp de 10 minute.

VEZI ȘI: ȚEAVA CARE ȚINE TÂRGOVIȘTEA FĂRĂ APĂ E DINTR-UN MATERIAL INTERZIS DIN 2007, CONSIDERAT CANCERIGEN

teava azbociment


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

: 8 ganduri despre “Târgoviştea şi împrejurimile, fără apă de la ora 2:00 noaptea! Când se reia furnizarea

 • 16 iulie 2015 at 19:09
  Permalink

  Cand nu este avarie sunt lucrari si invers.Se lucreza haotic si fara planuri iar avariile apar in mod “firesc”.Asa se intampla cand pornesti un plan faraonic de dragul banilor, asa-i domnule fost primar ?

  Reply
 • 16 iulie 2015 at 13:32
  Permalink

  suntem obisnuiti in tara lu papura voda doreii sa-si faca “treaba bine”. se pare ca n-au baut suficient azinoapte d-aia s-a intamplat. rusine primariei si pentru lucrarile de pe Tudor Vladimirescu.

  Reply
 • 16 iulie 2015 at 12:53
  Permalink

  Cât timp le trebuie să remedieze o conductă ?! S-a făcut deja ora 13.00. și nu s-a dat drumul la apă ! Este vară și sunt 30 grade ! Trebuie să ne spălăm și noi,nu ?

  Reply
 • 16 iulie 2015 at 12:19
  Permalink

  Multumim SC. Delta ACM ! Cine urmeaza luna viitoare !?As dori un comunicat din partea unei autoritati care, sa ma informeze ca pentru avaria produsa firma a fost sanctionata cu suma de….lei.Pentru Compania de Apa valabil ce spune ”didel”

  Reply
 • 16 iulie 2015 at 11:54
  Permalink

  Sa ii frec ….. Niste tarani si aia care reabiliteaza, si astia cu apa lor. Un rahat de companie

  Reply
 • 16 iulie 2015 at 10:17
  Permalink

  Buna ziua, nu cred ca apa potabila circula pe conducte de azbociment. Azbestul este un material cancerigen, poate conductele respective sunt pe evacuare, nu pe alimentare. Ar fi corect sa revina cu un Comunicat complet si corect. De asemenea, ar fi bine ca Primariile, Consiliul judetean, ISU etc. sa declare “stare de necesitate” (cu un anume grad, nu foarte ridicat) si sa asigure, cu ajutorul cisternelor, apa pentru grupurile sanitare de la blocuri. Ar trebui sa fie o procedura de acest gen, pe aceasta speta.

  Nicolae Posta, Targoviste

  Reply
 • 16 iulie 2015 at 9:32
  Permalink

  o mizerie de companie cu cele mai mari preturi din tara. RUSINE! Ei trimit comunicatul la ora 8 .. desi multi dintre noi eram la munca la ora aia! MARSH ACASA!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro