Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3664
8-12-2021

„Șeriful” Ţuţuianu și-a luat pistol cu 80 de lei! Volintiru: „E șpagă pe factură!”

Foto incomod-media

Adrian Țuțuianu s-a înarmat! La finele anului trecut, președintele CJ Dâmbovița, „Şeriful” cum îi spun unii apropiaţi,  și-a cumpărat un pistol cu glonț, marca Browning, de la o firmă din județul Ilfov. Pistolul, însă, îl atrage pe social democrat într-un nou scandal.

Astăzi într-o conferință de presă al PNL Dâmbovița, Mihail Volintiru a pus la dispoziția presei locale copia unei facturi, conform căreia președintele CJD ar fi cumpărat un pistol cu glonț, aproape gratis, în octombrie 2013, pe când preţul lui ar fi undeva în jurul sumei de 1000 de euro.

„Comunistul Țuțuianu crede că la Dâmbovița suntem în Vestul Sălbatic și și-a luat pistol cu glonț, marca Browning pe care n-a plătit, nu o să vă vină să credeți, decât 80 de lei. O fi un pistol de jucărie, cu capse sau chiar o fi pistolul cu glonț pentru care și-a luat permis de port armă? Mie îmi miroase a șpagă aici. Deci, în această speță mie îmi miroase a șpagă pe factură și cer organelor abilitate ale statului, IPJ, Parchetul si de ce nu DNA-ului, ca tot e la modă, să cerceteze, dacă Țuțuianu a primit o șpagă, pistolul pe care nu a plătit decât 80 de lei. Și dacă  a luat șpagă ar trebui să aflăm și de la cine, ca să știm cum merg treburile în județul asta”. a spus Mihail Volintiru.

“N-am a da nimănui explicaţii despre asta”

În urma acuzațiilor, Adrian Țuțuianu a negat şpaga, citat de incomod-media: „Am obţinut un permis de port armă şi un permis de vânătoare în condiţiile legii. Am procedat la lucrurile astea după ce am fost călcat de hoţi, la ora două şi jumătate şi am considerat că este nevoie să-mi iau măsuri de apărare. Am cumpărat arma în condiţiile legii, prin magazin specializat, de la un prieten. N-am a da nimănui explicaţii despre asta!”, a spus președintele CJD.

Povestea pistolului Browning este, însă, mai complexă de atât. Acest tip de armă nu se găseşte pur şi simplu la vânzare, de pe la prieteni. Pentru achiziţionarea sa este nevoie de o autorizare specială, dată de poliţie în general ofiţerilor, procurorilor sau anumitor demnitari ai statului, singurii care au drept să deţină legal o asemenea armă. Preşedintele CJD spune că şi-a luat armă, pentru că a fost călcat de hoţi. Jaful a avut loc, însă, cu ani în urmă, în perioada în care era senator. Este curios că abia în octombrie 2013 a cumpărat arma. După data cumpărării şi timpul de obţinere a autorizaţiilor, putem presupune că preşedintele CJD, deşi se temea de hoţi, a făcut demersuri pentru înarmare, abia în timpul mandatului finului său Marian Gălbenuş, fost şef al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa.

factura pistol_450x800

Distribuie:

6 thoughts on “„Șeriful” Ţuţuianu și-a luat pistol cu 80 de lei! Volintiru: „E șpagă pe factură!”

  1. Au venit Volintiru si finul sau, Plumb de la Bucuresti, si se dau damboviteni. Parca noi nu avem oameni in judet ! Astia au impresia ca sunt desteptii desteptilor. Unul doneaza cartile pe care le-a primit cadou la ziua de nastere. Le-a citit ?

  2. Ba Volintirule este cu ventuza ba!Ce te freaca grija?Tu nu ai altceva mai bun de facut pentru a te aprecia?Toti tampitii ca tine incearca sa iasa din anonimat publicand cacaturi.Pune ba mana pe munca sa se vada ca ai facut si tu ceva pentru ca la ,,serifu,, asa cum ii spui tu se vede ce a facut.Apropo, vezi ca a cumparat Tutuianu niste scobitori sa ti le dea sa te scobesti in dinti dupa ce mananci ……….!!!

    1. Daca injuram ca la usa cortului nu inseamna ca avem dreptate. Inseamna un singur lucru: suntem crescuti pe la tara

  3. Un prieten de-al dlui Volintiru din presă i-a pus la dispozitie factura sau un prieten de la politie ? Să ne spună dl Volintiru cine ? Poate aflăm și noi ce prieteni are dl Volintiru la poliție ? De fapt se știe. Cei pe care el, finul și un alt personaj îi ține în brațe.

    1. Credeti ca este relevant cine sau de unde a primit factura? Tutuianu ar trebui sa raspunda si sa lamureasca cazul,asta este problema reala aici. Acesta este fondul , sa nu ne mai legam de forma, am dreptate?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo
soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media