Primit în PSD din PDL, primarul din Crevedia îl face mincinos pe Adrian Țuțuianu

Adrian Țuțuianu, președintele PSD Dâmbovița,  și-a sacrificat organizația din comuna Crevedia, pentru aducerea în partid a primarului PDL Ștefan Teodorescu, odată cu ordonanța migrației. Speranța PSD era ca, în localitate, Victor Ponta să se detașeze în turul II al alegerilor prezidențiale. Doar că aducerea lui Teodorescu a decimat organizația PSD, președintele acesteia și alți patru lideri renunțând la calitatea de membri de partid, refuzând să fie colegi cu primarul. Se pare că, cei cinci au fost urmați și de oameni, având în vedere că în turul II al alegerilor prezidențiale Victor Ponta a pierdut alegerile la Crevedia. Între timp, cei cinci foști pesediști, toți consilier locali, au trecut la UNPR.

CITEȘTE ȘI: REVOLUȚIE POLITICĂ LA CREVEDIA! ORGANIZAȚIA PSD LUPTĂ CONTRA LUI VICTOR PONTA

PSD crevedia1

Cu Teodorescu în brațe, Adrian Țuțuianu are numai de pierdut în localitatea din sudul județului.

Recent în cadrul unei conferințe de presă a PSD Dâmbovița, purtătorul de cuvânt Liviu Vasilescu vorbea, evident fără a cunoaște situația, despre faptul că cei cinci ar fi încurcat o ședință de consiliu local în care ar fi trebuit să se stabilească o asociere între CJD și primăria Crevedia pentru realizarea unui proiect de infrastructură. În fapt, ședința cu pricina, convocată de consilierii UNPR, nu s-a ținut din lipsă de cvorum, primarul fost PDL, actualmente PSD, lipsind cu ai săi de la ședință.

 Proiectul de hotărâre privind acordul de principiu pentru asocierea Consiliului local Crevedia cu Consiliul județean Dâmbovița pentru realizarea lucrărilor de modernizare Drum 686 Samurcasi – inițiator Toader Florin (nr, fost candidat PSD al primăria localității, actualmente UNPR), a fost repus pe ordinea de zi a unei alte ședințe. Minuta ședinței, postată pe pagina de internet a primăriei, lămurește și acuzele  purtătorului de cuvânt al PSD, dar arată și ce a însemnat, în realitatea, ordonanța migrației:

Dl Gheorghe Stefan – d-le Primar ati avut discutii cu dl. Adrian Tutuianu?

Dl Primar  (nr. Ștefan Teodorescu)– este o propunere mincinoasa facuta de dl Tutuianu Adrian pentru ca are o serie de localitati cu care a facut asocierea si nu a dat un leu. Discutia pe care am avut-o cu dl. Director Dinu a fost ca daca venim cu sume mici in jur de 1-2 miliarde, primim bani

Dl Presedinte Tutuianu mi-a transmis clar sa nu angajam lucrari neacoperite financiar pentru  ca vine Corpul de control si face dosar.

Dl. Voinea – era o incercare – o asociere.

Dl Primar – nu puteti intra in nici-o asociere fara stirea mea fiind ca eu sunt primarul localitatii. Sa nu mai minta pe nimeni dl presedinte. Nu ma obliga dl Tutuianu sa fac asociere. Sa plateasca mai intai comunelor cu care s-a asociat. Maine, poimaine pica Guvernul si nu mai luam banii.

 Dl presedinte – supune la vot proiectul de hotarare. Se voteaza cu 6 voturi pentru (Grupul de consilieri independenti si dl Manea Stefan), 7 voturi impotriva si 1 abtinere (dl Gavrilescu Gheorghe ).Dl Bobe – absent. Proiectul de hotarare nu este validat.

      Cu alte cuvinte, primarul pentru care PSD s-a destrămat la Crevedia îl face mincinos pe Adrian Țuțuianu și refuză asocierea cu CJD pentru proiectul de infrastructură, picând proiectul cu ajutorul foștilor pedeliști. actualmente pesediști. Doar ca informației, Teodorescu este vărul unui alt mare pesedist, care trăiește de ani buni din banul public ca angajat al CJD: Mihai Pușcașiu, fost vicepreședinte al CJD în mandatul lui Florin Popescu, actualmente în cabinetul lui Adrian Țuțuianu.

ordine de zi crevedia tutuianu crevedia

 

Vezi minuta ședinței 27534_PV SEDINTA CL ordinara martie 2015

 

CITEȘTE ȘI: PRIMARUL DIN CREVEDIA, CERCETAT PENAL PENTRU CĂ AR FI ASFALTAT UN DRUM PRIVAT CU BANI PUBLICI

CITEȘTE ȘI: REGINA R&B, CRISTINA SPĂTAR, LUCRĂRI “CU CÂNTEC” PE DRUMURILE DIN CREVEDIA!

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “Primit în PSD din PDL, primarul din Crevedia îl face mincinos pe Adrian Țuțuianu

 • 18 februarie 2016 at 20:53
  Permalink

  Un tradator! La inceputul campaniei pentru presedentie, domnii afisau steagurile liberalilor, insa vazand ca nu obtin ceea ce-si doreau de la PNListi au trecut fara jena la PSD, schimband peste noapte toate insemnele PNL-ului!

  Reply
 • 14 aprilie 2015 at 17:01
  Permalink

  Un Badaran nerusinat! Sa se spele Tutuianu cu el pe cap! Daca in turul 1 al prezidentialelor afisa pe pagina de web a primariei pozele cu Iohannis, in turul al doile se pipaia cu viktoras! Cine stie pe cine va mai pipai pana va fi scos pe linia moarta! Tutuianu a facut alegerea potrivita, asa partid, asa membrii!

  Reply
 • 14 aprilie 2015 at 16:47
  Permalink

  Daca erai asa valoros nu renunta Tutuianu la tine asa din doua vorbe. Exemplu la butimanu nu a renuntat. Eu cred ca esti un mare mincinos cu o echipa de excroci in spate sau oameni de doi bani cum ar fii: italianul, fane a lu’ vica, joe sau ma rog geoe, si multi alti.

  Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro