Primarul din Crevedia, cercetat penal pentru că ar fi asfaltat un drum privat cu bani publici

      Gazeta Dâmboviţei a primit pe adresa redacţiei mai multe întrebări în care cetăţeni din Crevedia cer instituţiilor statului să-i lămurească în privinţa unor plângeri penale împotriva primarului PDL (actualmente PSD) Florin Teodorescu. Gazeta Dâmboviţei  a luat decizia de a nu face publice numele semnatarilor, datorită unui episod petrecut în data de 10 februarie 2015, când redacţia a fost contactată de primarul Florin Teodorescu în urma unui articol în care am arătat, cu documente, că achiziţiile din localitate sunt lăsate pe mâna consilierului personal al primarului.

CREVEDIA: ACHIZIȚIILE PUBLICE LĂSATE PE MÂNĂ CONSILIERULUI PERSONAL AL PRIMARULUI

      Telefonic, primarul ne-a cerut să i spunem de unde avem documentele, pentru că în opinia sa ar fi documente secrete. Pentru că l-am refuzat a spus că îl va căuta pe cel care le-a pus la dispoziţia presei (lucru pe care l-a făcut chiar a doua zi, acuzând o persoană, fără dovezi şi fără ca acesta să fie implicată). Primarul nu a dorit să formuleze un drept la replică, ci doar ne-a comunicat telefonic de “omorul personal”, după propria sa  fomulare, că “marea majoritate a cetăţenilor are o altă părere decât noi despre domnia sa şi că este “o persoană foarte cunoscută în Dâmboviţa”.  Având în vedere această atitudine şi posibilele repercusiuni asupra semnatarilor, publicăm solicitările cu caracter anonim, fiind vorba despre chestiuni publice. 

      “Pentru a scoate comuna Crevedia din situaţia gravă în care se află, dusă acolo de primarul PDL Florin Teodorescu, vrem să ştim de ce dosarul privind asfaltarea unui drum privat este ţinut în loc? Există o plângere penală conform căreia Primarul Teodorescu a asfaltat un drum privat cu banii primăriei, ai oamenilor. Acum se fac presiuni asupra proprietarilor drumului să îl cedeze primăriei pentru a micşora din prejudiciu. De ce dosarul este ţinut  în loc de luni bune?

     De ce plângerile penale formulate la IPJ Dâmboviţa, privitoare la un tratament bituminos şi la anvelopări de clădiri supraevaluate, zac în sertare de luni bune? Primarul Teodorescu a anvelopat cu 2 si 3 milioane pe metru pătrat şcolile, grădinitele  şi dispensarul Crevedia, concesionat  medicilor. Tot primarul a dat firmei Andreei Spătar un contract pentru un tratament bituminos, contract care defavorizează cetăţenii prin clauzele sale. De ce persoanele implicate în cele două cauze sunt duse la audieri cu maşina primăriei? Şi de ce cercetările nu înaintează?” sunt întrebările oamenilor.

Având în vedere gravitatea celor afirmate, Gazeta Dâmboviţei  aşteaptă un răspuns oficial al autorităţilor competente, dar şi al primăriei Crevedia (oficial, adică nu telefonic de “omor personal” ca în cazul articolului anterior).

Amintim că subiectul asfaltării drumului privat a apărut şi în conferinţă de presă ţinută, în octombrie 2014, de demisionarii din PSD Crevedia care au făcut public un document care atesta că există o plângere  şi o cercetare penală cu privire la acest subiect şi care se arătau împotriva cooptării în partid a primarului Teodorescu, unul dintre motivele invocate fiind cercetarea penală în acest caz.  

dosar-penal-teodorescu-crevedia dosar-penal-teodorescu-crevedia1

 

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 4 ganduri despre “Primarul din Crevedia, cercetat penal pentru că ar fi asfaltat un drum privat cu bani publici

 • 25 februarie 2015 at 17:34
  Permalink

  Domnule Primar – Teodorescu Florin Stefan, Legea nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie, prevede la: art. 13 ind.2
  infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice, infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si infractiunea de abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 15 ani, deci CORUPTIE.
  Domnule ,,Teo,, oare nu stii ca ulciorul nu tine mult la apa?
  Domnule ,,Teo,, oare ,,gasca – marionetele,, la luat pe nustu, nustu eu dastea la IPJ sau te-a baga in corzi! Parerea mea….!

  Reply
 • 24 februarie 2015 at 9:59
  Permalink

  Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

  Reply
 • 24 februarie 2015 at 9:51
  Permalink

  POSTATI ASTA PE PAGINA DUMNEAVOASTRA DE FACEBOOK DEOARECE SE APROPIE ZIUA DE JOI? Amr 3 zile !!! CREDEAI CA FUNCTIA PE CARE AI DOBANDIT-O MISELESTE CUMPARAND VOTURI O SA DUREZE MULT? Te-ai inselat!!!

  Reply
  • 26 februarie 2015 at 16:15
   Permalink

   Bine spus domnule Ion, dar am si eu cateva curiozitati legata de acest domn Toader Florin, care a aparut in comuna dupa 20 de ani si ne spune ca dansul este foarte bine voitor pentru comuna, sunt curios ce a facut dansul inainte de revolutie, unde la prins revolutia cumva la sala Dales sau imediat dupa revolutie poate ne spune cum era viata pe la Constanta

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro