Revoluție politică la Crevedia! Organizația PSD luptă contra lui Victor Ponta

Foto – Cei 5 consilieri demisionari din PSD Crevedia. De la stânga la dreapta: Emanuel Matache, Ionuț Gheorghe, Florin Toader, Gheorghe Ștefan Viorel, Gheorghe Voinea

Caz unic în județul Dâmbovița, la Crevedia! În această localitate PSD Dâmbovița a câștigat prin ordonanța migrației un primar, pe fostul democrat liberal Florin Teodorescu. A pierdut, însă, organizația PSD din localitate. Președintele Ionuț Gheorghe, împreună cu majoritatea biroului politic și cu o mare parte din membri au demisionat. Ionuț Gheorghe, alături de alți 4 colegi foști consilieri PSD  (Florin Toader – fost candidat PSD pentru primăria Crevedia, Gheorghe Voinea – fost vicepreședinte PSD Crevedia, Gheorghe Ștefan Viorel – fost peședinte TSD Crevedia, membru BPJ al TSD Dâmbovița cu funcție de vicepreședinte, Emanuel Matache) au ales să devină independenți.

Cea mai mare nemulțumire a foștilor social democrați este faptul că președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a ales să îl primească în partid pe Teodorescu. Oamenii spun că acesta este unul dintre primarii care au împărțit celebrii pui de la Crevedia pentru care este cercetat penal fostul președinte al CJD, Florin Popescu, cu ajutorul cărora a și câștigat primăria și că nu vor să-și asocieze imaginea cu el.  În plus, primarul este el însuși cercetat pentru abuz în serviciu, pentru că ar fi asfaltat un drum privat din bani publici, creând un prejudiciu de peste 80.000 de lei.

Grupul independenților a organizat, astăzi, în localitate o întâlnire cu susținătorii săi, foști membri PSD, cărora le-au explicat situația.

PSD Crevedia 3

Ionuţ Gheorghe a subliniat faptul că organizația PSD Crevedia a pierdut, din 2009, doar lupta pentru primărie în 2012, cu ajutorul puilor, dar au câștigat alegerile pentru președinția CJD, în localitate Țuțuianu obținând 51%. Gheorghe spune că președintele PSD Dâmbovița, Adrian Ţuţuianu, le-a promis că nu-l va primi pe Teodorescu în partid, dar ulterior nu și-a respectat această promisiune. ” Organizaţia care a muncit atât nu a mai existat pentru el. Acum timpul va dovedi cine a greşit. Noi pentru că am plecat pentru că nu se mai putea rămâne în acest partid şi alături de Adrian Ţuţuianu sau dânsul când l-a luat pe Teodorescu. Noi nu vom vota cu Teodorescu şi implicit cu partidul acestuia“.

În urmă cu o săptămână, preşedintele Ţuţuianu se arată foarte relaxat pe această temă declarând la târgul de la Slobozia Moară: “O să le treacă supărarea săptămâna viitoare. Sunt băieţi deştepţi şi înţeleg nevoia de unitate pentru Victor Ponta“. Se pare însă că președintele s-a înșelat în această privință, iar Victor Ponta nu mai e prioritatea fostei organizații PSD din localitate.

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”nViKfEAtuyQ”]

În aceste condiții, foștii social democrați spun că vor rămâne o echipă. Pe termen scurt, planul lor este să participe activ la campania electorală, de data aceasta contra lui Victor Ponta, pentru că partidul lui l-a primit în rândurile sale pe Teodorescu. Pe termen lung, independenții au anunțat că luptă pentru câștigarea alegerilor locale din 2016, când îl vor susține pentru funcția de primar pe Florin Toader. Acesta a fost candidatul PSD pentru primăria Crevedia în 2012 și a pierdut lupta la câteva procente. Toader şi-a reafirmat intenţia de a candida şi a transmis şi un mesaj de război: “La alegeri (n.r. alegerile prezidențiale),  noi trebuie să avem candidatul nostru şi să votăm cu cine trebuie, dar contra lor. Nu se pune problema să piardă Cineva. Pe noi ne interesează să piardă Teodorescu şi gaşca lui.

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”v-f7kQ3r85c”]

PSD Cevedia 2 PSD crevedia

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Revoluție politică la Crevedia! Organizația PSD luptă contra lui Victor Ponta

  • 18 octombrie 2014 at 11:10
    Permalink

    ….o mare greseala politica din partea tuturor beliogerantilor. In opinia mea care mai putin conteaza acum la declansarea razboiului nu vad ce vina are candidatul VICTOR PONTA. Pentru mine aceasta mare gafa reprezinta ,,lupta pentru un oscior din scheletul unui os mare,,.Pacat de locuitorii comunei Crevedia,de discordia pornita pentru si din cauza unui singur om.Statutar si potrivit legii ,,trecerii dintr-o barca in alta,, face ca intre oamnei sa apara contradictii dusmanoase.Rufele le-am considerat intotdeauna a fi spalate in familie si puse la uscat pentru binele tuturor,dar cum s-a putut constata la Crevedia este altfel. PACAT! Dar pentru ca mai exista si un dar,sunt convins ca alegatorii sunt singurii ce vor decide in aceste lupte si ambitii prostesti.Este adevarat unii plang dupa banii investiti in campanii electorale,alti au stiut a folosii banii primiti cumparand voturi asa suntem noi romanii nu stim ce dorim.Suntem invidiosi de prosti,invidiosi si puscariabili,sfatosi dar suspecti,mandrii si iresponsabili atunci cand ar trbui sa ne gandim la intreaga comunitate si nu la gasti sau gascute.Cu DUMNEZEU INAINTE! intrucit singura judecata dreapta este a LUI. JUDETUL DAMBOVITA este un judet greu,cu oamnei distinsi,respectabili care incearca sa faca politica de dragul politicului oare chiar asa sa fie? In acest judet ar trebui montata inca o ,,COLOANA A INFINITULUI,, care sa arate cum ca; la noi la romani cum ridica unul capul sus cu un altul il strange de gat! Asta sa fi fost muza lui BRANCUSI ? Si totusi raman consecvent votindu-l pe VICTOR PONTA ! Cauza ? ….care are si un efect al moralului este ca domnia sa a promis ca in timpul mandatului sau de PRESEDINTE AL ROMANIEI va purcede la un referendum prin care romani sa aleaga forma de guvernamant; REGAT sau REPUBLICA atunci sa vedeti bataie! Suntem o natiune libera si independenta,cu un potential deosebit,cu un noroc dat de Dumnezeu de a fi Gradina Maici Domnului, dar suntem incalificabili de dezbinati ! PACAT! Saracu ,,Nenea Incu,,;tardare tradare dar sa stim si noi! Sa fim calmi si sa cugetam!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro