Regina R&B, Cristina Spătar, lucrări “cu cântec” pe drumurile din Crevedia!

      Cristina Maria Ionescu, nimeni alta decât Cristina Spătar, regina muzicii R&B, repară drumurile la Crevedia. Sau mai bine zis firma la care este administrator: Tarmak General Constractor.  Prost, după cum reiese din documente publice. Cum a ajuns regina, drumar, e o altă poveste.  Cert este că firma Tarmak General Constractor a făcut tratamente simple de regenerare pe patru drumuri comunale din localitate, pentru suma considerabilă de 700 000 de lei (7 miliarde de lei vechi) (foto 1 și 2). Lucrarea presupunea concasarea pietrișului și aplicarea unui liant peste acesta, deci nu asfaltare și trebuia să fie încheiată într- o lună, conform contractului semnat în 30 iulie 2014, ea fiind încheiată cu proces verbal în 25 septembrie 2014.

drum crevedia 1    Concasarea s-a făcut, banii s-au dat, dar într-o notă de constatare făcută câteva luni mai târziu, în decembrie 2014, se arată că toată lucrarea este compromisă, în sensul că tratamentul s-a desprins, pe unele străzi chiar în totalitate (foto 3). Conform contractului firma are obligația, la cererea primărie să repare lucrarea prost făcută. Până la acest moment, nici un utilaj nu a ajuns pe străzile cu pricina.

    În schimb, Primăria Crevedia are de achitat o amendă de 20.000 de lei (din care a achitat jumătate, evident din banii contribuabililor) de la Autoritatea Națională pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice,  organismul considerând că s-a încălcat legea în materia achizițiilor publice la atribuirea acestuia contract (foto 4).

       Lumea vorbește la Crevedia că Tarmak General Constractor ar fi abonată la lucrări cu primăria: lucrând pe drumuri, reparând pereți sau dând cu var, lucrări din care unii și-ar fi luat șpăgi groase. Interesant este că la o căutare de date pe mfinanțe.ro, firma apare că neavând angajați.  (foto 5).

contract crevedia  

contract crevedia 1

 

crevedia (2)

situatie crevedia

tarmak

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro