Bătaie de joc la execuția lucrărilor de la colegiul VIP- urilor, Ienăchiță Văcărescu!

     Lucrările de la Colegiul „Ienăchiță Văcărescu”, colegiu de VIP-uri din municipiul Târgoviște, unde învață toți copiii mai marilor județului și orașului nu numai că sunt în maximă întârziere față de data stabilită prin contract pentru încheierea proiectului, dar lucrările sunt și de proastă calitate așa cum arată cele 2 fotografii făcute de curând în Corpul C proaspăt dat în folosință. Lucrarea este realizată, cel puțin teoretic, de Genicom SRL o firmă din Pitești, care  a intrat în  insolvență în 2013. În fapt, liceul este realizat de subcontractanți.

ienachita vacarescu (1)

        GENICOM a semnat contractul de lucrări de la Ienăchiță pe 1 martie 2013, în valoare de 3 744  912 lei. Conform acestui contract în martie 2014, colegiul trebuia să fie gata. Societatea a lucrat însă defectuos, la începutul lui 2014 proiectul ajungând abia la 25% din stadiul fizic de execuție. În noiembrie 2013, Genicom a intrat în procedură de insolvență.

        Colegiul VIP-urilor din Târgoviște a avut, însă, și alte probleme cu proiectul de reabilitare. În 2014, proiectul (PT) realizat de SC SKYLINE  CENTER SRL, lider de proiect, SC TOP RAM PROJECT SRL, care asigură și asistența din partea proiectantului, a fost trimis  la organismul intermediar ADR Sud Muntenia pentru revizuire. Era nevoie de corectări ale proiectului inițial, la acoperiș, șape și ferestre, acestea din urmă nefiind prevăzute pentru a se deschide.

         Și pentru că există tendința de a arătat cu degetul doar în direcțiile în care au oamenii politici răfuieli, iată-i și pe cei care au primit bani ca lucrările să meargă strună!

1. GENICOM SRL – constructorul argeșean care a câștigat lucrarea oferind prețul ce l mai mic, 3,7 milioane de lei. Genicom este din 2013 în insolvență.

atribuire Ienachita

 

2. IKEN CONSTRUCT MANAGEMENT – servicii de consultanță pentru managenemt și dirigenție. un contract de 201. 600 de lei.

dirigentie de santier Ienachita

3. SC SKYLINE  CENTER SRL, lider de proiect, SC TOP RAM PROJECT SRL, servicii de proiectare, un contract în valoare de 210.000 de lei.

proiectare Ienachita

4. SC SKYLINE  CENTER SRL, lider de proiect, SC TOP RAM PROJECT SRL – asistență tehnică din partea proiectantului, un contract obținut prin negociere directă fără anunț de participare de 78 000 de lei.

asistenta tehnica din partea proiectantului -  Ienachita

ienachita vacarescu

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Bătaie de joc la execuția lucrărilor de la colegiul VIP- urilor, Ienăchiță Văcărescu!

 • 15 aprilie 2015 at 5:59
  Permalink

  poate află astfel şi grangurii județului și orașului cum vine cu TBC-ul ăsta 🙁

  Reply
 • 14 aprilie 2015 at 13:55
  Permalink

  Nu va mirati, e tipic pentru Targoviste si pentru jud. Dambovita : incompetenta, furaciuni si coada tinuta cat mai sus ! Jalnic, ca intotdeauna…

  Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro