EXCLUSIVITATE: Ioan Țuțuianu, unul dintre vinovații direcți care ține de scaun!

Lupul paznic la oi! Ioan Țuțuianu conduce o comisie care va stabili vinovații în cazul apei de la Aninoasa. Nimic anormal, la prima vedere. Doar că distinsul domn este cel care în calitate de director general adjunct, are în directă subordine Stația de apă Târgoviște care deservește Aninoasa. Tot în subordinea sa directă, după cum arată organigrama se află și directorul de producție și calitate, adică Pavel Babeu.

Cu alte cuvinte, Țuțuianu era primul care trebuia să știe, și sunt chiar voci care spun că știa, despre problem apei. Este foarte probabil că el să fi știut despre ce este vorba conform protocolului din cadrul companiei. Joi și vineri, adică pe 20 și 21 martie, Staicu a lipsit din Compania de Apă, iar atribuțiile sale de conducere au fost preluate de Ioan Țuțuianu, director general adjunct. Joi și vineri sunt exact zilele în care laboratorul Companiei de apă a descoperit că 5 probe din 12 sunt neconforme. Cum Staicu era plecat, Țuțuianu este cel care avea dubla obligație de a anunța DSP și pe șeful său direct, Dorin Staicu.

Aceste fiind spuse, Staicu să-l ia cu el la plecare și pe Ioan Țuțuianu, cel care se face chiar mai vinovat de încercare de  a mușamaliza situația, ținând cu dinții de un scan în detrimentul sănătății a sute de oameni. Sau mai bine să plece toată echipa de conducere a Companiei de Apă, această clacă care a tăinuit și livrat apă cu căcat la 2.300 de abonați din zona Aninoasa – Viforâta.

Dragi domni, aţi venit în echipă, plecaţi în echipă!

CITESTE SI: Staicu demisionează dacă Ţuţuianu şi Cimpoacă spun că el este vinovat!


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 3 ganduri despre “EXCLUSIVITATE: Ioan Țuțuianu, unul dintre vinovații direcți care ține de scaun!

 • 26 martie 2014 at 18:09
  Permalink

  Nu,nu Tutuianu conduce comisia de cercetare disciplinara,ci pe cea tehnica,care va incerca sa gaseasca hiba care a generat nenorocirea. Comisia de cercetare disciplinara este formata din Ninel Cimpoaca,Danut Vasilescu si Laurentiu Nita.
  Sa-i luam pe rand:
  Cimpoaca-director tehnic 🙂 Ce sa faca,saracul,cand el nici nu stie ce face pe acolo,are in subordine mai putini oameni decat un maistru. A fost recompensat pentru ca el a inclinat balanta in cons. de admin. atunci cand s-a pus Staicu director. Ar putea el sa gaseasca vreun vinovat dintre directori?
  Vasilescu(Danut) Este fost coleg de scoala,facultate si serviciu cu Staicu. Se sperie si de umbra lui cand e vorba de acesta, si cred ca-i e frica si sa gandeasca la o eventuala vinovatie a lui Staicu. A fost recompensat cu functia de sef serviciu.
  Nita. Jurist,destul de slab pregatit,fricos,omul de casa al lui Staicu si cartita care i-a furnizat ani de zile acestuia informatii din interiorul societatii. A fost recompensat cu functia de sef serviciu. Poate fi el obiectiv in ancheta asta,care-l poate viza direct pe Staicu?
  Fratilor,chiar nu vede nimeni ca astia,Staicu si consiliul de administratie,fac misto de toti,aruncand praf in ochi cu mascarada asta de comisii,care in final vor gasi vinovati pe amaratii aia: Nastase,Constantinescu siCucu,care si-au facut treaba fiecare in dreptul lui. Cucu chiar nu are in fisa postului atributiuni legate de calitatea apei.
  Chiar nu vrea nimeni sa priceapa ca Staicu,Tutuianu si Babeu au stiut de problema inca de miercurea trecuta?

  Reply
 • 26 martie 2014 at 16:28
  Permalink

  A,si inca ceva. Probabil il va schimba pe Staicu cu Ion Tutuianu. Vax,din lac in put!
  Tutuianu e mai greu de miscat,avand in vedere pozitia lui foarte solida in PSD.
  Iar despre Sanda,saracul,a luat o mare teapa cu Staicu,si cat si l-a dorit el director general…

  Reply
 • 26 martie 2014 at 16:12
  Permalink

  Mai baieti,hai sa lamurim odata lucrurile!
  Miercurea trecuta,imediat dupa ce s-a reluat alimentarea cu apa in Aninoasa,toata lumea din Compania de apa stia despre aceasta problema. Povestea cu asteptatul 3 zile ca sa iasa analiza microbiologica este o aiureala,era suficient doar sa te uiti la culoarea apei si sa o mirosi ca sa-ti dai seama,ca profesionist,ca este o mare problema. ATUNCI TREBUIA INTRERUPTA IMEDIAT FURNIZAREA!!!!Si anuntata imediat DSP-ul.
  Acest lucru era cunoscut,repet ,pe data de 19-20 martie,de Staicu,Tutuianu I.,Babeu,Raducu,si altii. Acestia au incercat sa musamalizeze problema,sperand ca se va rezolva repede. N-au anticipat insa consecintele dramatice.
  Asa cum era de asteptat,se incearca punerea batistei pe tambal,prin sacrificatea fetelor alea(total nevinovate,pentru ca ele si-au facut treaba,anuntand la timp pe Babeu si Tutuianu),si e interesant de vazut in ce fel va reactiona PSD,avand in vedere ca acest scandal s-ar putea deconta la ei.
  Daca Babeu va fi sacrificat este interesant de urmarit situatia din Consiliul local,avand in vedere ca acesta este volanta dintre grupurile PSD si PDL.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro