DÂMBOVIȚA: Primar de oraș, ales vice PSD, deși nu a candidat! Acesta refuză funcţia

     Caz unic în politica dâmbovițeană! Primarul orașului Titu, Traian Niculae, a fost reales “cu forța” vicepreședintele organizației locale a Partidului Social Democrat, cu unanimitatea voturilor celor prezenți. Asta în ciuda faptului că acesta nu și-a depus candidatura, nu a fost prezent la conferința de alegeri și chiar a anunțat, preluat de presă, că nu mai vrea să facă parte din conducerea partidului. Anterior acestor alegeri el ocupa tot funcţia de vicepreşedinte.

    Se pare că numele lui a fost trecut pe lista de candidați de organizatorii alegerilor, deşi nu a  depus un dosar de candidatură. Nici unul din membrii de partid nu l-a tăiat de pe listă, fiind printre puținii care au obținut 100% din sufragii. Chiar și ales, Traian Niculae nu mai vrea funcție la partid

“Eu nu am fost nici măcar prezent. Întrebați pe cei de la partid cum au făcut de m-au ales cu 100%. Mi-ademo_news_traian niculae spus comisia de validare că am avut 100% iar ceilalți au mai avut și voturi împotrivă. Nu accept funcția! Dacă vroiam funcție mai duceam acolo, dar nu m-am dus, am renunțat.” a spus Traian Niculae pentru Gazeta Dâmboviţei.

     Primarul spune că nu s-a rupt de partid şi rămâne alături de PSD, dar nu mai vrea funcţii pentru că are o problemă de comunicare cu preşedintele formaţiunii judeţene, Adrian Ţuţuianu.

“Eu nu accept să mă jignească nimeni, pentru că mi-am făcut treaba bine în orașul Titu. Pe mine mă respectă cetățenii, eu îi respect ce oamenii şi îl respect şi  pe dânsul (n.r. Adrian Ţuţuianu), vroiam să mă respecte și domnia sa. Au trecut de la localele din 2012, alte trei alegeri, iar noi am fost primii ca rezultate între orașe. Asta e o dovadă că eu respect cetățeni orașului și ei mă respectă pe mine”, a mai spus primarul.

   În cadrul alegerilor de la PSD Titu, preşedinte a fost reales pentru al 13 mandat, Ion Nicolae (foto). În organizaţie există, însă, o stare tensionată, de aproximativ o lună de când PSD i-a retras sprijinul propriului viceprimar, Vlad Oprea. Ulterior acesta nu a fost inclus nici pe lista de delegaţi a partidului la alegerile interne, după ce anunţase că ar vrea să candideze la preşedinţia organizaţiei. Oprea este, însă, unul din apropiaţii preşedintelui Ţuţuianu.

nicolae


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 3 ganduri despre “DÂMBOVIȚA: Primar de oraș, ales vice PSD, deși nu a candidat! Acesta refuză funcţia

 • 31 iulie 2015 at 9:28
  Permalink

  As dorii sa imi raspundeti la o intrebare:
  In urma lucrarilor de utilitati publice(apa si canal) din localitatea Hagioaica, podurile fiecarei locuinte au fost distruse.Vor fi refacute de cei care le-au distrus,sau vor fi lasate asa cum arata acum.Va promit ca am sa postez si niste fotografii.
  Va multumesc si astept un raspuns documentat si oficial.

  Reply
 • 17 iulie 2015 at 20:51
  Permalink

  Primarul vrea sa migreze la alt partid,pe vlad l au schimbat ca -i încurca,au pus consilierii pnl sa solicite schimbarea lui, ca apoi sa l schimbe prin votul celor de la psd,calcan trece prin colegiu o data pe an, ce presedinte mai poate fi nicolae la 80 de ani! Vlad va castiga primaria in 2016 sustinut de noi ,toti tinerii

  Reply
 • 17 iulie 2015 at 17:11
  Permalink

  Iată că mai există oameni cu coloană ! Felicitări D-le Nicolaie !

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro