Unioniștii basarabeni, primiți la Consiliul Județean Dâmbovița (FOTO)

Grupul de 100 de tineri unioniști basarabeni participanți la Marșul Unirii, care au ajuns astăzi la Târgoviște, au fost primiți și de autoritățile județene, la Consiliul Județean Dâmbovița. Gazde le-au fost președintele și vicepreședintele CJD, Adrian Țuțuianu și Marin Antonescu.
Președintele CJD i-a felicitat pentru inițiativa lor și i-a asigurat de tot sprijinul instituției pe care o reprezintă. „Acțiunea voastră cred că este binevenită. Pe de o parte, fiindcă vă ajută cu adevărat să cunoașteți istoria românilor de o parte și de alta a Prutului, iar pe de altă parte pentru că snesibiliează opinia publică pe un subiect unde instituțiile statale, deocamdată, pot face mai puțin.” -Adrian Țuțuianu, președinte CJD
Tinerii fac parte din Asociația Platforma Unionistă Acțiunea 2012 și militează pentru unirea Republicii Moldova cu România.
Astăzi, aceștia au vizitat Primăria Târgoviște, Curtea Domnească și Mănăstirea Dealu, urmând ca în această dupa-amiază să se întoarcă la Crevedia, acolo unde se desfășoară Școala de Cultură și Afirmare Românească la care participă până în data de 19 iulie.

unionisti (8) unionisti (9) unionisti (11) unionisti (12) unionisti (13) unionisti (14) unionisti (5) unionisti (6) unionisti (7)

Citește și

UNIONIȘTII BASARABENI AU AJUNS ȘI LA TÂRGOVIȘTE!

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro