Cum şi-a petrecut liderul liberal, Ludovic Orban, ziua de Crăciun!

Liderul PNL Dâmboviţa, Ludovic Orban, şi-a petrecut Crăciunul în familie. Cum vremea a fost prietenoasă, alături de soţia sa şi de câţiva prieteni, acesta a făcut o plimbare în parc, de la care nu a lipsit Lancelot, câinele familiei Orban. Liberalul s-a declarat public împotriva eutanasierii şi susţine drepturile animalelor. Orban a explicat pentru Gazeta Dâmboviţei  instantaneul postat pe pagina sa de facebook, de la ieşirea în parc din  ziua de Crăciun.

„Am ieșit la plimbare cu soția, care a făcut fotografia și chiar a fost un instantaneu foarte frumos, pentru că era o lebădă căreia i-am dat de mâncare împreună cu niște prieteni, venise chiar lângă mal și Lance, așa îl cheamă pe câine, s-a apropiat de lebădă și intrase într-un soi de relație.Este membru al familiei cu drepturi depline. Este un golden retriever de doi ani și jumătate, pe care i l-am luat băiatului meu când a împliniti 14 ani. 

Cred că din fostul USL sunt singurul care mi-am menținut votul împotriva legii privind eutanasierea câinilor. Există alte soluții mult mai umane. Nu sunt un antropocentrist. Consider că animalele sunt niște ființe simțitoare, care trebuie tratate cu omenie și care chiar îți oferă multă bucurii. În ceea ce-l privește pe Lancelot, câinele din fotografie, este membru cu drepturi depline. Soția nu a vrut câine și acum este îndrăgostită de el. Sunt ființe extrem de sensibile care au emoții și înțeleg inclusive stările omenești și care merită să fie tratate cu atenție și snesibilitate”, a precizat Orban pentru Gazeta Dâmboviţei. 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro