Vineri, la Titu, are loc o acțiune de donare de sânge

Vineri, 1 noiembrie, persoanele din Titu care vor să doneze sânge o pot face în cadrul unei acțiuni organizate de Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa, cu sprijinul organizației locale a PSD. Acțiunea va avea loc la sediul PSD și este organizată periodic la inițiativa președintelui formațiunii politice, Vlad Oprea. Ultima colectă a avut loc în primăvară.

Stimați prieteni,

Vineri, 1 noiembrie, vom organiza o nouă acțiune de donare de sânge, la Titu!

Am discutat cu doamna director de la Centrul Transfuzie Dambovita și am stabilit să vină din nou la sediul PSD (pentru a patra oară în ultimii 2 ani ), pe data de 1 -XI-2019, între orele 9 si 13!

Mulți dintre voi știti, dar atașez alături, în foto, condițiile pe care trebuie sa le îndepliniți pentru a putea dona.

De asemenea, veți primi o adeverință prin care vă veți putea lua o zi liberă de la serviciu, scutire de la liceu sau facultate, plus bonuri de masă!

Vă aștept !

#TITU❤” este convocarea făctă pe o rețea de socializare, de către Oprea.

La fiecare acțiune au participat câteva zeci de persoane, în special tineri. Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa a comunicat întotdeana că acțiunea de colectare de la Titu este una eficientă. Mai ales că întotdeauna este nevoie de sânge pentru salvarea vieții a sute de pacienți din județ.

Astfel de colecte periodice sunt organizate nu numai de organizațiile politice, dar și de jandarmi, polițiști și Arhiepiscopia Târgoviștei. Acestora li se alătură  voluntari care donează reglulat la sediul Centrului.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro