Val de spargeri, noaptea trecută, în Târgoviște. Aproximativ 20 de magazine au fost vizate

20 de magazine din zona centrală, dar și din alte cartiere ale municipiului, au fost sparte noaptea trecută. Nu se știe, exact, din câte locuri au fost sustrase bunuri, verificările fiind în curs.

Inițial IPJ Dâmbovița a comunicat faptul că ar fi vorba de trei spargeri, la trei agenții de turism. Era vorba, de fapt, de plângerile înregistrate la prima oraă. Ulterior, s-a revenit supra informației și s-a specificat că se desfășoară investigații pentru a se afla dacă este vorba și de alte infracțiuni. Se pare că nu toți cei afectați au depus plângere, constatând că nu au dispărut lucruri. Din informațiile presei este vorba de 20 de spargeri.

In aceasta dimineata, politistii din cadrul Politiei Mun. Targoviste efectueaza cercetari in cazul a trei reclamatii de furturi de la 3 agentii de turism de pe raza loc. Targoviste. Urmeaza sa se stabileasca cu exactitate toate imprejurarile acestor evenimente.”” IPJ Dâmbovița ora 8:50

In prezent, politistii specializati in investigatii criminale desfasoara activitati de cercetare la fata locului. Cercetarile sunt extinse pentru a se stabili si existenta altor infractiuni de furt sau tentative de furt. De asemenea, se desfasoara activitati in vederea identificarii principalului banuit si pentru tragerea lui la raspundere penala.” IPJ Dâmbovița ora 9:50

Se pare că autorul ar fi un bărbat dintr-o comună aflată în apropierea municipiului. Nu se știe care este criteriul după care și-a ales țintele, atacând magazine de lenjerie intimă sau de optică medicală, dar ocolind bijuterii sau case de amanet.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro