Familia Marin s-a întors cu 9 medalii de la Campionatul Mondial Unificat

Distribuie:

Târgoviștea a fost mare la Campionatul Mondial Unificat, cel mai mare campionat din lume în care se aduna anual între 7.000 și 10.000 de sportivi din toate stilurile de arte martiale.

Asociația Club Sportiv Marin Marius Mihai Marțial Arte Târgoviște a adus un număr record de medalii mondiale, 9 medalii mondiale : 3 de aur, 3 de argint și 3 de bronz. Marin Alexandru Gabriel s-a dovedit a fi printre cei mai puternici competitori ai campionatului câștigând aur la k1, Kikboxing și arme(weapon fight sword). Marin Ovidiu David a reușit din nou aceeași performanta ca și anul trecut, dublu vice campion mondial k1 și Kikboxing și medaliat cu bronz la arme(weapon fight two stick). Marin George Mihai a reușit din nou aceeași performanta ca și anul trecut fiind medaliat cu bronz la arme (weapon fight two stick). Marin Marius devenind vicecampion mondial la arme(weapon fight nunchaku) și medaliat cu bronz la Kikboxing 94 kg veterani.

Vreau să mulțumesc targovistenilor nostrii care ne-au susținut, partenerilor de antrenamente, colegilor de lot și nu în ultimul rand Federației Romane de Freestyle Kikboxing și soției mele care ne susține necondiționat! Va pupam pe toți și va mulțumim tuturor pentru susținere! este masajul lui Marius Marin Mihai.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro