SFATUL DE SUFLET AL IULIEI: Cum să comunicăm cu vocile noastre interioare

In ultimul timp am primit foarte multe intrebari legate de un aspect un pic…altfel: vocile interioare. Multi oameni se confrunta cu un fenomen oarecum strain si care creeaza un disconfort psihic si emotional. „Aud voci” este o expresie des intalnita. Da, acele valuri de energie despre care s-au tot scris si care sunt reale aduc cu ele ceva necunoscut inca mintii omenesti.

Nu pot sa descriu in cateva cuvinte fenomenele care se produc si care au ca si efect auzul unor voci. Cine este interesat, cauta si cu siguranta gaseste! Simt doar sa transmit pe aceasta cale tuturor celor care citesc un mesaj foarte simplu: este normal! Toti trecem sau vom trece prin asta. Important este sa nu apara frica. Sunt voci ascunse adanc in interiorul nostru, in subcontient. Deschiderea dimensiunilor si infuzia de Lumina scot din adancurile fiintei noastre tot ceea ce este „intunecat”, ascuns. Or, lipsa informatiilor in domeniu, stilul in care am fost educati si crescuti de-a lungul anilor, sutelor, miilor de ani si-au pus amprenta asupra mintilor noastre. Avem de-a face cu tot felul de tipare mentale, proprii  sau ale celor din jur. Majoritatea gandurilor cu care avem de-a face zilnic nu sunt ale noastre! Acest fapt este cunoscut.

Gandurile sunt forme energetice vii. Gandurile sunt creatoare, indiferent de perspectiva emisiei lor: din frica sau din Iubire. Iar aceste voci sunt efectiv ganduri care vin. De unde? Fiecare om isi poate da seama singur. Nimeni din exterior nu poate spune de unde ii vin altcuiva gandurile. Pot fi creatii proprii de acum sau de alta data. Pot fi interferente cu lumi invizibile, cu alte entitati… De aceea spun: atentie mare la ce gandim, la cine, cum gandim! Este o intreaga stiinta initiatica aici! Dar un lucru functioneaza pentru toti: in fiecare zi sa ne orientam gandurile catre Cer, catre Dumnezeu, catre Legile Universale Divine, care corespund unor atribute simple: bunatate, frumusete, armonie, curaj, fericire, implinire, liniste, pace etc. Iar daca apare o alta stare sau un alt gand, transformati-le cu intentie. Schimbati pur si simplu directia antenei. „Doamne, eu nu stiu de ce a venit acest gand nedorit peste mine, dar Tu stii. Te rog, ajuta-ma sa il transform in ceva benefic pentru mine si cei din jur! Iti cer intelepciunea sa inteleg!” Iar daca vine o voce catre voi cu agresivitate, cu reprosuri, cu indemnuri necurate etc pur si simplu spuneti: „Eu stiu ca Vocea lui Dumnezeu e calda, blanda si plina de iubire si intelegere. Indiferent cine sau ce esti, iti cer acum sa pleci. Imi incalci liberul arbitru!” Sunt doar cateva exemple, nu este necesara folosirea exacta a acestor expresii. Vorbiti in limba voastra, cu cuvintele voastre.

Importanta este ideea: daca vocea pe care o auziti este calda, blanda, plina de bune intentii, intr-un limbaj fara urma de agresivitate, repros este vocea Divina (Inger, ghid de Lumina …). Daca nu, este altceva. Dar noi nu ne suparam, ci pur si simplu cerem reorientarea catre Cer. Toti avem aceasta putere si acest drept. Si, daca mai cerem si constientizare, intelegere, atunci inseamna ca suntem deschisi catre curatare, vindecare. Pentru ca, orice vine catre noi, are o linie de rezonanta si ne arata ceva. Doar ca fiecare om, in sufletul sau, stie exact despre ce este vorba si doar el poate sa se elibereze direct, in fata Creatorului, Fiintei Sublime care salasluieste in inimile noastre! Din punctul meu de vedere exista un singur Adevar: toti suntem Fii/Fiice de Dumnezeu si, ca atare, avem puterea de a ne elibera, vindeca si inalta. Fiecare om este propriul sau vindecator. Fiecare om are propriul sau Maestru. Fiecare om il are pe Hristos in el! Iar calea de a ajunge in templul sacru din inima este, iarasi, individuala! Restul, sunt instrumente de lucru si disciplina!

Dacă aveți întrebări pe temele abordate sau alte lucruri care vă preocupă le puteți adresa consilierului de dezvoltare personala Elena Iuliana Neagu la numărul de telefon 0727 738637 sau e-mail:  [email protected]

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro