Semne de întrebare cu privire la termenul de finalizare al stadionului Eugen Popescu

Într-un comentariu din mediul online, primarul municipiului Târgoviște afirmă că lucrările la stadion nu se desfășoară într-un ritm “extraordinar”, menționând că situația financiară nu e tocmai bună în acest moment. “Avem la dispoziție acest an pentru a termina, în contextul în care oricum nu se va permite accesul spectatorilor pe stadioane”

Două aspecte importante de care trebuie să ținem cont:

1. Chiar dacă accesul spectatorilor este interzis, competiția se va desfășura în continuare. În niciun caz nu se va putea juca pe un stadion cât timp este în stadiu de construcție / recondiționare.
2. Să nu confundăm anul competițional cu anul calendaristic. La finalul anului 2020, ar trebui să fie finalizat turul campionatului 2020-2021. Disputarea jocurilor fără spectatori sunt luate în calcul momentan, până la finalul acestei ediții de campionat. Caz oarecum similar cu anul școlar.

Voi reveni cu detalii, încercând pe cât posibil să fiu cât mai imparțial în eventuale dispute politice sau de altă natură. Vreau doar să țin la curent iubitorii fotbalului dâmbovițean, cu privire la stadiul lucrărilor la noul Eugen Popescu, pe care-l dorim cu toții finalizat cât mai curând.

Captură foto: Cristian Daniel Stan / Facebook

BMG


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro