Se deschide primul Strip Mall din Dâmbovița. Vezi ce brand-uri vor fi prezente

După ce, în anul 2017, a inaugurat prima faza a Proiectului Cub Center, prin deschiderea magazinelor Jysk, Lems și Zoocenter, dezvoltatorul Ste&Co Imobiliare face ultimele pregătiri pentru faza 2, care își va aștepta cumpărătorii în numai câteva zile.

Aducem pentru dumneavoastră, în premiera pe piața dâmbovițeană, nume de notorietate din Retail, Food și Servicii: Kik, Noriel, Jolidon, Zeka Fashion, Decathlon, Bacania „Bunicul Matei”, Juba Cafe, Pharmalife, Hyperclinica Medlife, Diniland Junior și bineînțeles KFC, cu restaurant, terasă și line de Drive- NON STOP.

Se împlinesc 3 ani de eforturi susținute, dar, a meritat, acum, punând CUB peste Cub, exact ca într-un loc de lego, putem oferi publicului un mic comercial atractiv, pentru întreaga familie.

Mulțumind pentru încrederea brandurilor prezente în proiect, dar și tuturor celor implicați în realizarea lui, noi:Ste&Co Imobiliare, în calitate de Dezvoltator și Core Development R.E, în calitate de Agent Închirieri, vă invităm cu mic, cu mare, la deschiderea oficială a magazinelor: Kik, Noriel, Queens-Jolidon, Zeka Fashion, Decathlon, Bacania „Bunicul Matei”, Diniland Junior, din 14 noiembrie, ora 16:00.

 

CUB Center Shopping

 

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro