Opinie lider de sindicat industria de apărare: „Acest Guvern este unul de sacrificiu”

Distribuie:

Guvernul Orban,  un guvern de sacrificiu care nu va rezista foarte mult timp! Aşa vede lucrurile liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni, preşedintele Asociaţiei Sindicatelor din Industria de Apărare din România, Constantin Bucuroiu. Acesta consideră că zilele noului Guvern sunt numărate pentru că edificiul pe care se sprijină are pilonii foarte sensibili şi la cea mai mică zgâlţâială politică, venită din partea numeroaselor partide care l-au susţinut din varii motive şi interese, se poate prăbuşii. Chiar şi aşa, liderul de sindicat din industria de apărare susţine că discuţiile cu noua Putere trebuie să plece de la acordul semnat cu vechiul Guvern, care trebuie continuat şi eventual îmbunătăţit.  

 „Eu zic că acest Guvern este unul de sacrificiu. Unii vorbesc că sigur va rezista un an de zile, dar eu cred că nu va rezista niciun an de zile pentru că este construit pe nişte piloni foarte sensibili având în vedere că la aducerea lor în prim plan au participat partide total diferite, care la cea mai mică zgâlţâială sau   cutremur vor întoarce armele lejer, aşa cum s-au mai întors unii împotriva altora. 

Esenţial este ca ei să înţeleagă că ar trebui să pornim de la acordul pe care l-am semnat cu vechiul Guvern, să-l aducem din nou în discuţie cu noul Guvern, să găsim punţi de realizare la punctele care au fost convenite, pentru că acestea nu au fost convenite nici pentru PSD, nici pentru sindicalişti, ci au fost pentru industria de apărare românească, pentru relansarea şi dezvoltarea industriei româneşti şi pentru salariaţii din industria de apărare care a rămas cu specialişti din ce în ce mai puţini. Dacă toate acestea vor fi înţelese, atunci lucrurile vor fi extraordinar de bune”, a menţionat liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro